Hoe zie jij de toekomst?

2 minuten leestijd
Hoe zie jij de toekomst?

Wij zijn benieuwd naar jouw verwachtingen voor de toekomst! In een korte online vragenlijst geef jij jouw voorspellingen en mening over een aantal stellingen. De stellingen in de vragenlijst gaan over de technologie die we zien opkomen, maar ook over ontwikkelingen waar we alleen nog maar van kunnen dromen.


Wanneer we de voorspellingen voor de technologische ontwikkelingen van de toekomst bekijken lijkt het vaak een echte ver-van-mijn-bed-show. Maar de toekomt is dichterbij dan we denken en beetje bij beetje wordt ons dagelijks leven veranderd door (on)tastbare resultaten en toepassingen die voortvloeien uit technologische ontwikkelingen. Wie had gedacht dat we anno 2019 in een digitale wereld leven? En met smartphones het hele internet afstruinen, elektrische auto’s rijden en ons huis bedienen met spraakassistenten zoals Google Home?

Vul onze vragenlijst in!

Er staan ons nog vele ontwikkelingen en toepassingen te wachten. Doe je voorspellingen en geef je mening in deze online vragenlijst. Alle resultaten van eerdere voorspelling zijn al verzameld en overzichtelijk in kaart gebracht om de toekomstvisie met jullie te kunnen delen. Waar zien we onszelf over twintig jaar? Hoe ver zijn de technologische ontwikkelingen dan gevorderd en welke rol gaan deze spelen in ons dagelijks leven? Deze toekomstvisie geeft je niet alleen een beeld van de veranderingen die komen, maar laat ook zien hoe we tegen deze veranderingen aankijken. Kortom, een visie die je voorbereid op de toekomst!

Ontvang direct het gratis Tech jaaroverzicht 2018-2019

Het Tech jaaroverzicht geeft je inzicht in de belangrijkste technologische trends en innovaties van nu én in de nabije toekomst. Nieuwsgierig geworden? Download dan het Tech jaaroverzicht 2018-2019 en bereid je voor. De toekomst is namelijk dichterbij dan je denkt!