De dynamiek tussen klanten, producten en diensten binnen Acknowledge vind ik nog steeds het leukst!

Toni Donkers - Coördinator remote beheer

Na mijn studie ben ik begonnen bij Nedstars, waar ik uiteindelijk teamleider van het hostingteam werd. Toen Nedstars in 2012 werd overgenomen door Acknowledge maakte ik een doorstart als engineer op de afdeling remote beheer. De klanten van Nedstars bleven onder mijn hoede. Om ze nog beter te kunnen helpen mocht ik zelf diensten gaan ontwikkelen. Het toenmalige systeem was ook verouderd, dus hielp ik vanaf toen elke vrijdagmiddag mee met de monitoring. Zo heb ik zelfs een nieuwe spamfilter ontwikkeld. Hier ben ik echt wel trots op!

“Ik probeer als coördinator vooral kennis over te dragen”

Begin 2018 kwam een coördinerende rol op mijn pad die ik graag wilde vervullen, zeker door mijn ervaring als teamleider bij Nedstars. Inmiddels geef ik sturing aan een team van negen collega’s. Binnen deze rol probeer ik vooral kennis over te dragen en het technisch niveau van het team op te krikken. En ik wil iedereen als één team laten samenwerken. Dit doe ik vooral door verantwoordelijkheden te verdelen en te overleggen met het hele team.

Werknemerservaring Toni Donkers

“Bij Acknowledge is persoonlijke ontwikkeling heel belangrijk”

Door de informele cultuur die er heerst bij Acknowledge heb ik geleerd sociaal te zijn. Ik ben een echte ICT’er die gewoon zijn werk doet. Hier heb ik ingezien dat samenwerken en gezelligheid de kennisdeling bevorderen. Vrijheid is voor mij heel belangrijk, net als de ruimte krijgen om mijn functie op mijn manier uit te voeren zonder dat er steeds iemand in je nek zit te hijgen. Daarentegen is er genoeg begeleiding en een valnet als het nodig is. Bij Acknowledge is persoonlijke ontwikkeling ook heel belangrijk. Ik krijg veel mogelijkheden en kansen om te groeien door het volgen van trainingen, cursussen en beurzen. Maar de dynamiek tussen klanten, producten en diensten binnen het bedrijf vind ik nog steeds het leukst!


Verhalen van andere collega's


Ook op zoek naar een leuke baan?


We horen graag van je!

Ben je na het lezen van deze ervaring benieuwd geworden naar onze organisatie? Bel, app of mail onze corporate recruiters. Samen met jou zoeken zij naar jouw ideale baan bij Acknowledge!

CTA - Neem contact op