ICT-bedrijf Helmond en omstreken

Steeds meer taken in het dagelijkse werkproces zijn afhankelijk geworden van een goed functionerende IT-infrastructuur. Behoort ICT echter niet tot de kerntaken van je organisatie? Dan kan het behoorlijk lastig zijn om wat dat betreft alles op rolletje te laten lopen. De stress die daarbij komt kijken kun je gemakkelijk voorkomen door de hulp van Acknowledge in te schakelen. We zijn een flexibel en betrouwbaar allround ICT-bedrijf voor Helmond en omgeving dat al vele tientallen jaren talloze gerenommeerde klanten van passende IT-oplossingen voorziet.

ICT-bedrijf Helmond

Maatwerk dat andere ICT-bedrijven in Helmond niet kunnen bieden

We weten als geen ander dat elke organisatie zo z’n eigen ICT-behoeften heeft. Acknowledge is zich daarom door de jaren heen gaan specialiseren in het leveren van maatwerk. Natuurlijk kunnen we je organisatie – net als andere ICT-bedrijven in Helmond – ook gewoon voorzien van allerlei standaardpakketten van bijvoorbeeld Microsoft en Citrix. In de praktijk blijkt echter dat je bij dit soort pakketten voor allerlei toeters en bellen betaalt waar je helemaal geen gebruik van maakt. Kies je in plaats daarvan voor de maatwerkoplossingen van Acknowledge, dan ben je in de regel goedkoper uit. Daarnaast sluit het eindresultaat ook nog eens veel beter aan op de specifieke werkprocessen binnen je organisatie.

Menselijke aanpak bij het creëren van nieuwe werkplekken

Dezelfde aanpak hanteren we bij het creëren van nieuwe digitale werkplekken bij onze klanten. Dat is wat Acknowledge betreft niet een kwestie van zomaar lukraak wat nieuwe hardware plaatsen en dan maar hopen dat je personeel er goed mee overweg kan. In plaats daarvan neemt de consultant van ons IT-bedrijf voor Helmond en omstreken serieus de tijd om de situatie binnen je organisatie goed te inventariseren. Daarbij wordt ook de input van je personeel meegenomen. Op die manier voorkomen we namelijk dat je personeelsleden zich buitengesloten voelen, wat een negatieve impact zou kunnen hebben op de acceptatie van de op handen zijnde vernieuwing. ICT-adoptie staat bij ons hoog in het vaandel!

Wij bieden een allround service

Het spreekt natuurlijk voor zich dat Acknowledge je niet aan je lot over laat op het moment dat de nieuwe ICT-oplossing eenmaal is geïnstalleerd. Je kunt niet alleen rekenen op onze support op het moment dat er onduidelijkheden zijn, maar we zijn je ook graag van dienst met het concrete ICT-beheer van je IT-infrastructuur. Dat kan in de praktijk zelfs betekenen dat je helemaal geen dure systeembeheerder in hoeft te huren, omdat je ook die taak volledig aan Acknowledge uitbesteedt.

Flinke staat van dienst in uiteenlopende branches

Omdat Acknowledge een veel langere staat van dienst heeft dan de meeste andere IT-bedrijven in Helmond beschikken we over volop kennis om in de meest uiteenlopende branches succesvol ICT-oplossingen te realiseren. Ons klantenbestand omvat onder meer overheids- en onderwijsinstellingen en de zorgsector. Daarnaast hebben we door de jaren heen tal van projecten voor zakelijke, retail- en high-techbedrijven met veel succes opgeleverd. We gaan ook graag voor jouw organisatie aan de slag. Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op en maak kennis met onze open, eerlijke en flexibele manier van werken. We zijn ervan overtuigd dat de uitgekiende combinatie van creativiteit en de slimme inzet van technologie van ons ICT-bedrijf Helmond ook bij jou in de smaak zal vallen.

Wij denken met je mee!

Acknowledge bestaat uit een grote groep enthousiaste en ondernemende professionals. Waar organisaties, informatie, processen en mensen samenkomen voelen wij ons het meeste thuis! Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?