(function(d,s,i,r) { if (d.getElementById(i)){return;} var n=d.createElement(s),e=d.getElementsByTagName(s)[0]; n.id=i;n.src='//js.hs-analytics.net/analytics/'+(Math.ceil(new Date()/r)*r)+'/554273.js'; e.parentNode.insertBefore(n, e); })(document,"script","hs-analytics",300000);

Ontbijtsessie: Bevlogenheid als businessmodel

We leven in een tijd waarin we langer werken. In plaats van ‘ze leefden nog lang en gelukkig’ migreren we naar een tijd van ‘ze werkten nog lang en gelukkig‘. Tijd om aan de slag te gaan met bevlogenheid in je organisatie.

Iemand die bevlogen is, gaat helemaal op in zijn werk. Kortom: er is flow. Een bevlogen medewerker is niet alleen een vitale medewerker maar ook een toegewijde medewerker. Maar hoe bevlogen zijn jouw medewerkers nu eigenlijk? Hoe raakt een medewerker bevlogen en werkt deze met passie?

Tijdens de gratis interactieve ontbijtsessie op dinsdag 24 mei leer je alles over bevlogenheid en hoe jij als HR manager medewerkers ondersteunt om hun bevlogenheid te vinden en vast te houden. 

Schrijf je direct in voor de workshop

De agenda

08:15 uur  - Ontvangst met ontbijt
08:45 uur -  Welkomstwoord door Jasia Janssen - People Manager bij Acknowledge
09:00 uur -  Workshop "Bevlogenheid als businessmodel" door Veronique Kilian
11.00 uur - Afsluiting met rondetafelsessiegesprek door Jasia Janssen

Dit zijn de experts

Jasia GOED.jpg

Jasia Janssen - People Manager bij Acknowledge

Jasia Janssen is een ervaren HR Manager en specialist op het gebied van lerende organisaties en talentonwikkeling. Ze heeft een bijzondere interesse in hoe mensen leren en ontwikkelen.  

 
Foto veronique.jpg

Veronique Kilian - Directeur bij K-T dynamics      

Veronique Kilian heeft 20 jaar ervaring als trainster, coach en adviseur op het gebied van HR, persoonlijk leiderschap en psychologie. Regelmatig geeft ze workshops op congressen als GelukwerkT en het Sietar USA Conference 

Dit krijg je ervoor terug

Na de ontbijtsessie ga je naar huis met:

  • Een flinke dosis bevlogenheid.
  • Een stappenplan om bevlogenheid in jouw organisatie door te voeren.
  • Een gelukschecklist voor jouw medewerkers.

Kosten en locatie

De gratis ontbijtsessie vindt plaats in ons hoofdkantoor, Burgemeester Mollaan 80 in Waalre. De sessie duurt van 08:15 uur tot 11:00 uur.

Aan de slag met bevlogenheid als businessmodel

Ontdek hoe je bevlogenheid in jouw organisatie naar een hoger niveau tilt. Download het gratis whitepaper en ga direct aan de slag!

New Call-to-action

Gerelateerde artikelen