(function(d,s,i,r) { if (d.getElementById(i)){return;} var n=d.createElement(s),e=d.getElementsByTagName(s)[0]; n.id=i;n.src='//js.hs-analytics.net/analytics/'+(Math.ceil(new Date()/r)*r)+'/554273.js'; e.parentNode.insertBefore(n, e); })(document,"script","hs-analytics",300000);

Microsoft TMG end of support

Als jouw organisatie gebruikmaakt van Microsoft TMG wist je waarschijnlijk al dat deze end of life is. Onlangs is bekend geworden dat ook het support af gaat lopen. Dat wil zeggen dat ook Microsoft stopt met het onderhoud. Tijd dus voor vervanging!

Bedreigingen van buitenaf

Microsoft TMG is ook bekend onder de naam Microsoft ISA. Deze software verzorgt firewalling, web filtering, IPS, VPN en reverse proxy. Het beschermt je organisatie tegen bedreigingen van buitenaf.

In een wereld waarin overal toegankelijk zijn belangrijk is, wordt de ICT beveiliging daarin nóg belangrijker. Doordat het support op Microsoft TMG afloopt, worden er geen updates meer uitgebracht. Jouw organisatie loopt dan onnodig gevaar omdat je niet beschermd bent tegen de laatste bedreigingen.

Microsoft TMG end of support.jpg

De mogelijkheden

Er zijn diverse oplossingen mogelijk. En er is er ook zeker één die past bij jouw organisatie. Natuurlijk adviseren we je hier graag over.

Gerelateerde artikelen