(function(d,s,i,r) { if (d.getElementById(i)){return;} var n=d.createElement(s),e=d.getElementsByTagName(s)[0]; n.id=i;n.src='//js.hs-analytics.net/analytics/'+(Math.ceil(new Date()/r)*r)+'/554273.js'; e.parentNode.insertBefore(n, e); })(document,"script","hs-analytics",300000);

Jezelf zijn met een beetje extra, upgrade je CV!

Ein-de-lijk! Verzenden die hap. Tevreden stuur je een sollicitatiebrief en je CV naar de organisatie met jouw droombaan. Na uren zwoegen heb je eindelijk goed op papier staan waarom jij de ideale kandidaat bent, je CV is tip top in orde, er kan écht niets meer mis gaan. Vanaf dat moment begint het wachten. De hele week check je dagelijks je mail, niks. Je pleegt een telefoontje en wordt uiteindelijk afgescheept met een standaard mailtje. Helaas, zo’n 80 anderen waren je voor dus jij mag niet op gesprek komen. Een situatie waar jij nu verandering in gaat brengen! We vertellen je namelijk alles over een fijne tool om jouw CV te upgraden naar het hoogste niveau.

Eindeloos solliciteren

Zeker als je al een tijdje zonder werk zit weet je hoe het voelt. Iedere keer die afwijzing terwijl jij zo je best doet. En waar het aan ligt? Het is je een raadsel. Daarom helpen wij je een handje. Er is namelijk een geniale ontwikkelaar die een tijdje geleden een tool heeft gemaakt om jouw CV in de vorm van een persoonlijke infographic te maken.

Zeven stappen

Met de Procam TalentTool maak je in zeven eenvoudige stappen zo’n infographic. Dit is een document ter grootte van een A4tje met daarop in één opslag je persoonlijkheid en ambities. Visueel veel interessanter dan een simpel Word documentje.

Stap 1: je selecteert je interesses. Er staan een aantal opties, waarvan je er maximaal vijf kunt kiezen. 

Jezelf zijn met een beetje extra, upgrade je CV! 1.png

Stap 2: je gaat aan de slag met je persoonskenmerken. Je verdeelt twintig punten over een hele rits persoonlijke kenmerken die het beste bij je passen.

Jezelf zijn met een beetje extra, upgrade je CV! 2.png

Stap 3: je geeft aan hoe je manier van werken is. Middels een slider geef je aan in hoeverre je jezelf herkent in de kenmerken. 

Jezelf zijn met een beetje extra, upgrade je CV! 3.png

Stap 4: je laat zien waar en hoe jij het liefste werkt. Dit doe je door een keuze te maken uit verschillende stellingen. 

Jezelf zijn met een beetje extra, upgrade je CV! 4.png

Stap 5: je maakt een keuze uit een aantal dilemma’s. Gaat jouw voorkeur uit naar een iPhone of toch een Samsung? Werk je liever met een notebook of tablet? 

Jezelf zijn met een beetje extra, upgrade je CV! 5.png

Stap 6: je geeft aan welke functie het beste bij jou past. Er zijn acht opties om uit te kiezen.

Jezelf zijn met een beetje extra, upgrade je CV! 6.png

Stap 7: je vertelt waar jij gelukkig van wordt in je werk en waar je jezelf ziet over vijf jaar. Vind je dat lastig? Dan is er ook keuze uit vier mogelijkheden. 

Jezelf zijn met een beetje extra, upgrade je CV! 7.png

Ten slotte vul je je persoonlijke gegevens in en rolt er zo een gave infographic uit. Super easy dus! 

Jezelf zijn met een beetje extra, upgrade je CV! 8.jpg

Piktochart

Wil je zelf crea bea aan de slag? Kijk dan eens op piktochart.com. Hier ontwerp je zelf op een eenvoudige manier infographics. Er zijn gratis thema’s om mee te starten maar er is ook een lege variant die je zelf opbouwt. Veel succes!

Gerelateerde artikelen