(function(d,s,i,r) { if (d.getElementById(i)){return;} var n=d.createElement(s),e=d.getElementsByTagName(s)[0]; n.id=i;n.src='//js.hs-analytics.net/analytics/'+(Math.ceil(new Date()/r)*r)+'/554273.js'; e.parentNode.insertBefore(n, e); })(document,"script","hs-analytics",300000);

Onze IT security roadshow komt naar je toe

Steeds meer organisaties krijgen te maken met online inbraken, datalekken of andere bedreigingen op het gebied van ICT security. Deze bedreigingen worden zwaarder en hebben meer impact. Daarom is veiligheid van informatie en beschikbaarheid van processen van strategisch belang. Bewustwording binnen de gehele organisatie is essentieel om je te beschermen tegen de risico’s.

Ons security team gaat op pad om je te helpen. Tijdens een roadshow bezoeken we jouw organisatie en laten we zien welke gevaren er zijn. Daarnaast laten we zien hoe je jouw organisatie wapent tegen security issues en deze zo veel mogelijk voorkomt. Interesse? Schrijf je nu gratis in.

Dit houdt de roadshow in

Onze security professionals komen bij jou op locatie en geven een interactieve presentatie met live hacks.

Het programma:

  • Introductie IT security
  • Wat is IT security?
  • Het belang van IT security
  • Wet- en regelgeving
  • Praktijkvoorbeelden
  • Feiten en cijfers
  • Concrete tips

acknowledge-security.jpg

Het programma duurt ongeveer één tot anderhalf uur. De inhoud van de presentatie is niet technisch en voor vrijwel iedereen goed te volgen. Het enige wat we nodig hebben is een ruimte en een scherm om te presenteren.

Schrijf je nu gratis in en wij komen bij je langs!

Wil jij dat onze security specialisten bij jou op locatie een presentatie geven én laten zien hoe je jouw organisatie wapent tegen risico’s? Laat dan je gegevens achter. We nemen zo snel mogelijk contact met je op om een datum en tijd in te plannen. Wees er snel bij! Er zijn slechts 15 plekken beschikbaar!

Schrijf je in:

Gerelateerde artikelen