(function(d,s,i,r) { if (d.getElementById(i)){return;} var n=d.createElement(s),e=d.getElementsByTagName(s)[0]; n.id=i;n.src='//js.hs-analytics.net/analytics/'+(Math.ceil(new Date()/r)*r)+'/554273.js'; e.parentNode.insertBefore(n, e); })(document,"script","hs-analytics",300000);
testmsg

HP inc.

HP Inc. wil met technologie voor iedereen een betere levensstandaard creëren. Dat geldt dus voor ieder individu, iedere organisatie en iedere gemeenschap. HP inc. wil blijven innoveren, blijven uitvinden, verrassingen blijven creëren en meer blijven bereiken! Met HP kan men de wereld opnieuw uitvinden. Dat is waar HP inc. voor staat.

Vraag vrijblijvend meer informatie aan over HP inc. oplossingen en producten

HP inc. producten en oplossingen 

 
  • Laptops en tablets. De nieuwste technologie verstopt in mobiele apparaten met een prachtig design. Medewerkers zijn altijd mobiel en kunnen werken en waar en wanneer zij dat willen. Zeker in combinatie met de randapparatuur die het leven nog beter en makkelijker maakt.
  • Desktop PC's. Krachtige computers voor de meest complexe opdrachten. De desktops van HP staan klaar voor elke klus.
  • Managed printing. Geen langdurige contracten, alle printers in één contract. Je betaalt niet meer voor hardware en inkt, je betaalt voor printen als dienst met vaste kosten per print. Alleen betalen voor wat je gebruikt dus, dat is Managed Printing van HP.
  • Beeldschermen en accessoires. De nieuwste en beste technologie die je medewerkers in staat stelt om productief en efficiënt te werken. 
 

Waarom HP inc.? 

50 jaar innovatie met het oog op het veranderen en verbeteren van de wereld.

HP inc. levert met precisie vervaardigde en luxe devices met uitstekende prestaties.

HP inc. is wereldwijd één van de marktleiders op het gebied van zakelijke devices.

Vraag vrijblijvend meer informatie aan over HP inc. oplossingen en producten

 

zie welke klanten voor Acknowledge kiezen