(function(d,s,i,r) { if (d.getElementById(i)){return;} var n=d.createElement(s),e=d.getElementsByTagName(s)[0]; n.id=i;n.src='//js.hs-analytics.net/analytics/'+(Math.ceil(new Date()/r)*r)+'/554273.js'; e.parentNode.insertBefore(n, e); })(document,"script","hs-analytics",300000);
testmsg

Netwerken

Communicatie gaat steeds vaker via internet. Dit stelt hoge eisen aan je netwerkinfrastructuur en de bekabeling of draadloze verbinding rondom de werkplekken. Het bedrijfsnetwerk zorgt voor verbinding en moet gezien worden als de snelweg waarover de informatie (data) getransporteerd wordt. Dit is één van de belangrijkste onderdelen van de infrastructuur. We worden steeds afhankelijker van een goed netwerk, dat ons in staat stelt om goed, veilig en efficiënt te werken. Wij zorgen voor de beste combinatie van netwerkdiensten voor een veilig, betrouwbaar en snel netwerk.

Vraag vrijblijvend meer informatie aan over netwerken
Networking bij Acknowledge
Networking bij Acknowledge

We ondersteunen je volledig op het gebied van netwerken!

 

Benieuwd of jouw bedrijfsdata voldoende en écht goed is beveiligd? Wij adviseren je graag. Daarnaast bieden we je een functioneel ontwerp dat antwoord geeft op al je ICT vraagstukken. Wij werken samen met vaste partners zoals Cisco. Daardoor garanderen we de veiligheid en flexibiliteit van je (draadloze) netwerken. Onze engineers beheren en onderhouden het netwerk zo dat jij onbezorgd werkt en je kunt focussen op je core business. 

 

De voordelen van networking bij Acknowledge

OPTIMAAL WERKEN

Beveiliging, authenticatie, betrouwbaarheid en schaalbaarheid.

GEGARANDEERDE VEILIGHEID

Wij verzorgen het hele project. Van installatie tot testen. Daardoor werk jij altijd veilig.

ALLE NETWERKVRAGEN

Wij hebben kennis van de gehele netwerkwereld en staan direct voor je klaar.

Vraag vrijblijvend meer informatie aan over netwerken

GERELATEERDE OPLOSSINGEN

Collaboration
Cloud
Mobility

GERELATEERDE PARTNERS

Cisco

 

zie welke klanten voor Acknowledge kiezen