(function(d,s,i,r) { if (d.getElementById(i)){return;} var n=d.createElement(s),e=d.getElementsByTagName(s)[0]; n.id=i;n.src='//js.hs-analytics.net/analytics/'+(Math.ceil(new Date()/r)*r)+'/554273.js'; e.parentNode.insertBefore(n, e); })(document,"script","hs-analytics",300000);
testmsg

Industrie 4.0, samenwerking en innovatie

Slimme productieprocessen, samenwerking door de hele keten en juiste informatie met big data zorgen voor een vierde generatie industriële revolutie. Deze nieuwe revolutie wordt ook wel smart factory genoemd. Innovatieve waardeketens en complementaire kennisorganisaties zorgen samen voor innovatiekracht. Wij helpen je bij het beheer van datastromen en de juiste ICT-oplossingen.

Stel je vraag aan Henno, onze industrie en high tech expert

Industrie 4.0

Door de mogelijkheden van the internet of things en big data goed te benutten kunnen productieprocessen slimmer ingericht te worden. Efficiënter, flexibeler en kwalitatief beter werken door de inzet van de juiste technologische ontwikkelingen. Richt je productieproces slim in en maak de weg vrij voor mass customization en tailor made producten.

Ketensamenwerking

Informatie en kennis wordt minimaal uitgewisseld binnen de industrie. Dit komt omdat er momenteel nauwelijks samenwerking wordt gefaciliteerd. Ketensamenwerking maat communicatie tussen de verschillende lagen mogelijk. Hierdoor wordt de snelheid en efficiency in het productieproces en de planning geaccelereerd, wat zorgt voor extra innovatiekracht.

Innovatiekracht

De samenwerking tussen ketenpartners in de industrie dient beter gefaciliteerd en vereenvoudigd te worden. Door het verbinden van deze partners ontstaat er meer aantrekkingskracht, innovatie en kruisbestuiving. Deze elementen dragen uiteindelijk bij aan het bereiken van een grenzeloze organisatie.

Interessant industrie en high tech nieuws

De cloud maakt zijn opmars

Ben je al actief in de cloud en wil je jouw cloudomgeving optimaliseren? Of weet je nog niet zeker of de cloud de juiste keuze i…

Lees meer
24 - 04 - 2018

Evenementen

Er zijn geen resultaten gevonden.

Vul onderstaande velden volledig in. Laat je vraag of suggestie achter bij 'bericht'.