(function(d,s,i,r) { if (d.getElementById(i)){return;} var n=d.createElement(s),e=d.getElementsByTagName(s)[0]; n.id=i;n.src='//js.hs-analytics.net/analytics/'+(Math.ceil(new Date()/r)*r)+'/554273.js'; e.parentNode.insertBefore(n, e); })(document,"script","hs-analytics",300000);

Persbericht: Acknowledge wint Europese aanbesteding IaaS platform voor Promen

Waalre, augustus 2017 – Acknowledge, ICT bedrijf met focus op innovatie, gaat aan de slag met een IaaS (Infrastructure as a Service) platform voor Promen. Dat houdt in dat we een IaaS platform leveren en beheren voor de komende drie jaar met optie tot verlenging van vijf jaar. 

‘’We hebben intern diverse scenario’s uitgewerkt voor deze aanbesteding en de juiste gekozen waardoor we onderscheidend waren’’, aldus Maarten Mollemans – Commercieel directeur Acknowledge.

Van on premise naar IaaS

De huidige on premise omgeving wordt door Acknowledge gemigreerd naar een IaaS platform over twee datacentra welke active-active operationeel worden. Het technische beheer wordt door Acknowledge uitgevoerd, Promen houdt de regie over het applicatie landschap.

Geert Domburg - Hoofd ICT Promen: ‘’We zochten naar een partner, geen traditionele klant/leveranciersrelatie. Uit de beantwoording en alle gesprekken blijkt dat er de juiste klik is en hebben we volste vertrouwen dat Acknowledge ons gaat ontzorgen.’’

 Promen2.png

Alle servers migreren

Promen heeft vestigingen in Gouda en Capelle aan den IJssel is werkzaam op het gebied van sociale werkvoorziening en re-integratie. Binnen Promen werken zo'n 1400 medewerkers waarvan ongeveer 200 gebruik gaan maken van de nieuwe ICT oplossing. Het aantal virtuele servers bedraagt 25 waaronder een aantal Citrix servers die worden gebruikt om de applicaties aan te bieden aan de gebruikers. Al deze servers worden gemigreerd en naar de laatste versies van de operating systemen gebracht.

Acknowledge is trots op het partnership en is klaar om na oplevering van de IaaS omgeving samen met Promen te blijven doorontwikkelen en samen te werken aan innovatieve oplossingen. 

Gerelateerde artikelen

De cloud maakt zijn opmars

Ben je al actief in de cloud en wil je jouw cloudomgeving optimaliseren? Of weet je nog niet zeker of de cloud de juiste keuze i…

Lees meer
24 - 04 - 2018