(function(d,s,i,r) { if (d.getElementById(i)){return;} var n=d.createElement(s),e=d.getElementsByTagName(s)[0]; n.id=i;n.src='//js.hs-analytics.net/analytics/'+(Math.ceil(new Date()/r)*r)+'/554273.js'; e.parentNode.insertBefore(n, e); })(document,"script","hs-analytics",300000);

HP Elite X3: een device wat alles kan!

HP heeft onlangs als eerste een multifunctioneel 3-in-1 concept op de markt gebracht. Eén device wat alles kan! Ervaar de kracht en productiviteit van een pc, de mobiliteit van een tablet of laptop en de connectiviteit van een smartphone, allen in één device. Benieuwd? We vertellen je er alles over! 

Een unieke ervaring

De HP Elite X3 is een handformaat PC met een strak design en optimale beveiliging. Je dockt ’m eenvoudig bij je schermen en toetsenborden wanneer je werkt op je werkplek. Daarnaast is dit device volledig ontwikkeld voor zakelijk gebruik en laat je moeiteloos switchen tussen smartphone, gewone PC en laptop wanneer je een groot scherm gebruikt. Lekker productief aan de slag op al je schermen middels Windows 10 Mobile dat beschikt over uitstekende beveiliging en een speciale app store.

HP Elite X3.jpg

HP Lapdock

Mooi extraatje: de HP Lapdock. Deze toevoeging is ultracompact, bijna randloos en heeft een schermdiagonaal van 12,5 inch. Je koppelt de HP Lapdock eenvoudig aan de HP Elite X3 dankzij Windows Continuum. Deze oplossing creëert probleemloos een complete laptopervaring.

Unieke mobiele ervaring

De HP Elite X3 biedt jou een aantal unieke mogelijkheden die ervoor zorgen dat je optimaal werkt.

  • Lange batterijduur
  • Draadloos opladen
  • Prachtig HD scherm dat zowel binnen als buiten goed zichtbaar is
  • Audio van Bang & Olufsen
  • Twee camera’s met hoge resolutie

De HP Elite X3 echt iets voor jou?

HP schept hoge verwachtingen met dit multifunctionele device. Direct bestellen?! Neem hiervoor contact op met ons Klant AdviesPunt via KAP@acknowledge.nl. De HP Elite X3 is sinds augustus leverbaar. Ben je niet direct overtuigd en wil je hem eerst graag ervaren middels een demo. Vraag dan hieronder de demo aan! 

Gerelateerde artikelen