(function(d,s,i,r) { if (d.getElementById(i)){return;} var n=d.createElement(s),e=d.getElementsByTagName(s)[0]; n.id=i;n.src='//js.hs-analytics.net/analytics/'+(Math.ceil(new Date()/r)*r)+'/554273.js'; e.parentNode.insertBefore(n, e); })(document,"script","hs-analytics",300000);

Een soepele onboarding

Je moet er niet aan denken dat alle bedrijfsgevoelige gegevens van jouw organisatie op straat komen te liggen. Daarom is het belangrijk dat je ICT goed beveiligd is, zeker wanneer je medewerkers mobiel werken. Werknemers die altijd en overal kunnen werken lopen een groter risico om ongemerkt data te lekken of slachtoffer te worden van cybercriminaliteit. Ze loggen in op onbekende en onbetrouwbare wifinetwerken en dragen een mobiel device met daarop tal van applicaties waar gevoelige bedrijfsdata op staat. Voordat een nieuwe medewerker in dienst treedt moet dus goed worden afgestemd waartoe deze persoon toegang krijgt en hoe wordt geborgd dat hij of zij veilig werkt. Met een strakke on- en offboarding krijg je weer controle over nieuwe medewerkers én laat je ze gebruiksvriendelijk werken. Meer weten over single sign-on en multi-factor authenticatie? Klik dan op onderstaande button en ontvang het artikel.

Ontvang direct het gratis artikel

Zelf ervaren hoe je nieuwe werknemers zo gebruiksvriendelijk en veilig mogelijk kan laten werken? Samen met Okta bieden we een gratis 30-dagen trial aan voor het gebruik van lifecycle management, single sign-on én multi-factor authenticatie. Interesse? Je ontvangt de trial via onderstaande button.

Probeer de free trial

Gerelateerde artikelen