(function(d,s,i,r) { if (d.getElementById(i)){return;} var n=d.createElement(s),e=d.getElementsByTagName(s)[0]; n.id=i;n.src='//js.hs-analytics.net/analytics/'+(Math.ceil(new Date()/r)*r)+'/554273.js'; e.parentNode.insertBefore(n, e); })(document,"script","hs-analytics",300000);

De voordelen van hyper converged systemen [gratis whitepaper]

Organisaties zetten steeds vaker technologie en data in om te groeien en tegemoet te komen aan de behoeften van hun klanten. Alleen legacy ICT infrastructuren voldoen niet meer aan de eisen van een hedendaagse ICT afdeling. Ook de basis, de infrastructuur, moet mee innoveren en daarom werden hyper converged systemen ontwikkeld. Deze, van tevoren geconfigureerde en geïnstalleerde oplossingen voor virtuele machines, zijn ontworpen om eenvoudig op en af te schalen. Samen met HPE hebben wij deze whitepaper opgesteld die laat zien wat hyper converged oplossingen voor jouw organisatie betekenen.

Download nu het whitepaper

Ontdek wat hyper converged systemen voor jouw organisatie betekenen. Met dit whitepaper willen we inspireren en informeren om samen de stap naar de toekomst te maken.

Het whitepaper over hyper converged bestaat onder andere uit:

  • Introductie: wat is hyper converged?
  • De voordelen van hyper converged
  • User cases van hyper converged
  • Ontwikkelingen op het gebied van infrastructuur
  • Conclusie en samenvatting

Download nu gratis het whitepaper en kom erachter waarom een overstap op hyper converged een uitstekende keuze is voor jouw organisatie!

Download hier het whitepaper en ontdek de voordelen van hyper converged systemen.

Gerelateerde artikelen