(function(d,s,i,r) { if (d.getElementById(i)){return;} var n=d.createElement(s),e=d.getElementsByTagName(s)[0]; n.id=i;n.src='//js.hs-analytics.net/analytics/'+(Math.ceil(new Date()/r)*r)+'/554273.js'; e.parentNode.insertBefore(n, e); })(document,"script","hs-analytics",300000);

Ben jij al bekend met Windows 10?

Volgens Joe Belfiore wordt Windows 10 het snelste Windows besturingssysteem dat tot nu toe op de markt verschenen is. En het mooiste is dat ze Windows 10 als gratis update op de markt hebben gezet!

De voornaamste reden om Windows 10 gratis op de markt te zetten is omdat Microsoft af wil van alle verschillende soorten Windows. Ze zijn ervan overtuigd dat je van Windows 10 gaat houden tijdens het gebruik.

Dinsdag 22 september wordt Microsoft Office 2016 gelanceerd. Ook dit brengt veel vernieuwingen met zich mee, lees ook de voordelen van Microsoft Office 2016

Windows 10.jpg

De voordelen van Windows 10

  • Bevordering van het multitasken
  • De apps voor Windows 10 draaien vlekkeloos op ieder device. Van smartphone tot high- end computer
  • De mail- en kalenderfunctie zijn verbeterd en makkelijker te gebruiken op je smartphone en tablet

Nieuwe functionaliteiten

Vanaf nu ben je in de gelegenheid om:

  • Je scherm te bewerken tijdens het surfen op internet met je vinger, pen of zelfs met je toetsenbord
  • Interessant artikelen toe te voegen aan een readinglist. Deze lijst wordt toegevoegd op al je devices zodat je er altijd eenvoudig bij kan
  • Gemakkelijker te surfen met Cortana. Deze digitale assistent beantwoordt al je vragen! Van sportstanden tot nieuws over bijvoorbeeld BN’ers. Daarnaast houdt Cortana alles bij wat je doet en helpt zo bij het aanvullen van zoekopdrachten en webadressen. Ongewenste informatie verwijder of bewerk je eenvoudig (Cortana kun je trouwens niet uitschakelen)

Het beste van twee werelden

Microsoft heeft voor Windows 10 het beste van Windows 7 en 8 samengevoegd. Zo is de startknop op verzoek van velen weer terug in het systeem. Wel in een nieuw, modern jasje!

De laatste nieuwe ontwikkeling is de foto app. Super handig!

  • Het is vanaf nu mogelijk je smartphone met je desktop, laptop of tablet te synchroniseren
  • De app maakt je foto’s automatisch van nóg betere kwaliteit (deze functie kun je uitschakelen als je dat wilt)
  • De app maakt automatisch albums aan. Zo staan al je foto’s van speciale evenementen en mooie gebeurtenissen in één album

Al met al….

Is Windows 10 een ontzettend fijne nieuwe ontwikkeling. Erg snel, met het beste van Windows 7 en 8 én er zijn een heleboel nieuwe handige snufjes toegevoegd.

Heb je hulp nodig bij het installeren van Windows 10? Of wil je gewoon meer informatie?

Vul onderstaande velden volledig in. Om je aanvraag zo goed mogelijk te beantwoorden, dien je jouw vraag of suggestie achter te laten bij ‘bericht’.

Gerelateerde artikelen