(function(d,s,i,r) { if (d.getElementById(i)){return;} var n=d.createElement(s),e=d.getElementsByTagName(s)[0]; n.id=i;n.src='//js.hs-analytics.net/analytics/'+(Math.ceil(new Date()/r)*r)+'/554273.js'; e.parentNode.insertBefore(n, e); })(document,"script","hs-analytics",300000);
testmsg

Versterk de risicobeheersing in jouw organisatie met Risicomanagement

Iedere organisatie heeft ermee te maken: het beschrijven van bedrijfsprocessen. Om jouw bedrijfsprocessen beheersbaar te houden, is het van belang om (potentiële) risico’s in kaart te brengen. Denk bijvoorbeeld aan risico's op het gebied van beveiliging, kwaliteit en financiën. Onze praktische risicomanagement trainingen helpen je de risico's in jouw bedrijfsprocessen in kaart te brengen en geven je handvatten op het gebied van risicobeheersing.

Ontvang gratis advies

Dit levert Risicomanagement je op

Door risicomanagement identificeer en kwantificeer je de risico’s binnen jouw bedrijfsprocessen en word jij expert op het gebied van risicobeheersing. Dit zijn de activiteiten waarmee de kans van optreden of de gevolgen van risico’s worden beïnvloed. Het resultaat:

 • Uitgebreide risicoanalyse

  Uitgebreide risicoanalyse
  Wanneer je alle risico’s in kaart hebt gebracht, is monitoring gemakkelijker en zijn de risico’s beter beheersbaar.

 • Betere procesbeveiliging

  Betere procesbeveiliging
  Beheersmaatregelen zorgen voor een beperking van de negatieve gevolgen van risico’s.

 • Betere bedrijfsresultaten

  Betere bedrijfsresultaten
  Efficiëntere processen dragen bij aan een hogere klanttevredenheid.

Maak jouw bedrijfsprocessen risico proof en word specialist in risicobeheersing


Klaar om jouw organisatie risico proof te maken? Wij bieden je de volgende training, afgestemd op jouw bedrijfssituatie en -wensen:

RisicomanagementRisk Based Process Modelling
Tijdens de eendaagse training krijg je praktische handvatten voor een optimale risicobeheersing en leer je een risicoanalyse te maken.

Samen met jou kijken we graag hoe risicomanagement bijdraagt aan een optimale risicobeheersing binnen jouw bedrijfsprocessen. Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op voor een gratis advies!