(function(d,s,i,r) { if (d.getElementById(i)){return;} var n=d.createElement(s),e=d.getElementsByTagName(s)[0]; n.id=i;n.src='//js.hs-analytics.net/analytics/'+(Math.ceil(new Date()/r)*r)+'/554273.js'; e.parentNode.insertBefore(n, e); })(document,"script","hs-analytics",300000);
testmsg

Ontwikkel jouw merkstrategie en bouw aan een sterk merk met brand management

Een merk succesvol op- en uitbouwen bereik je met een gedegen merkstrategie als basis. In deze strategie bepaal je het verhaal, waardoor duidelijk is waar jouw merk voor staat. Het onderscheidend vermogen is hierbij van groot belang. Het aanbod is groot dus consumenten hebben meer keuze dan ooit. In onze maatwerktraining brand management leg jij de fundering voor een sterk merk!

Ontvang gratis advies

Dit levert Brand management je op

Klanten kiezen razendsnel voor een merk. Laat jouw merk er dus bovenuit poppen! Tijdens de training brand management helpen we je de onderscheidende factor te vinden voor je merk. Daarnaast leg je met onze hulp de basis voor een goede merkstrategie.

 • Naamsbekendheid

  Naamsbekendheid
  Met een gedegen merkstrategie werk je gerichter aan de naamsbekendheid van je merk

 • Klantloyaliteit

  Klantloyaliteit
  Een sterk merk verbindt en nodigt uit. Dit leidt tot terugkerende, loyale klanten.

 • Merkconsistentie

  Merkconsistentie
  Brand management geeft je handvatten om een stabiel en herkenbaar merk op te bouwen.

Blink uit met een sterke merkstrategie

Een gedegen merkstrategie helpt je bij het opbouwen van een sterk merk. Tijdens onze interactieve training leer jij de onderscheidende factor van jouw merk te bepalen. We stemmen de training volledig af op jouw bedrijfssituatie en -wensen:

Training Brand management
Jij ontdekt welke kennis, vaardigheden en inzichten jij nodig hebt om strategische merkvraagstukken op te lossen. Daarnaast maak je de start met strategisch analytisch denken.

Samen met jou kijken we graag hoe brand management bijdraagt aan de opbouw van een sterk merk. Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op voor een gratis advies!