Security Consultant

 • Locatie: Waalre, Nederland
 • Uren: 40
 • Duur van Dienstverband: Bepaalde tijd met mogelijkheid tot verlenging
 • Niveau:

Zoek jij de gouden combinatie van offensive en defensive security? Dan hebben wij de perfecte baan voor jou! Als security-consultant bij Acknowledge ben je lid van het Security Emergency Response-team en voer je uitdagende opdrachten uit bij klanten, zoals pentests. Daarnaast vervul je een cruciale rol bij de selectie, implementatie en het onderhoud van veiligheidssystemen voor onze SaaS-oplossingen Secure Webhosting, Secure Email Gateway en Acknowledge Proactieve Monitoring (APM).

Solliciteer nu!
Security Consultant

De baan

Je komt te werken in ons security- en monitoringteam. Deze innovatieve groep ICT-specialisten runt een aantal SaaS-oplossingen en is volop bezig met de doorontwikkeling daarvan. Security speelt bij deze producten natuurlijk een essentiële rol. Daar kom jij als security-consultant om de hoek kijken! Vanuit jouw expertise en ervaring denk je mee over SIEM, vulnerability scanning, WAF, IDS, antimalware, e-mailauthentication, encryptie, server hardening en alle andere veiligheidsaspecten die deze SaaS-oplossingen zo waardevol maken.
Vanuit het security- en monitoringteam word je uitgeleend aan de collega’s van het Acknowledge Security Emergency Response-team. Daar monitor je CVE’s en adviseer je over patches en workarounds. Bij security-incidenten geef je technisch advies in alle fasen, van detectie tot evaluatie. Maar daar blijft het niet bij! Je vervult namelijk ook externe opdrachten. Denk hierbij aan security penetratietests, security-assessments of adviesopdrachten. Aangezien Acknowledge veel klanten in de zorgsector heeft, heb je bij deze klussen een grote verantwoordelijkheid. De kwaliteit van jouw werk als security-consultant kan direct maatschappelijke impact hebben.
 

Het team

Samen met zeven andere collega’s vorm je een team waarbij de expertises liggen op het gebied van software, security, automatisering en ICT-infrastructuur. Je krijgt in de rol van security-consultant veel vrijheid, zelfstandigheid en verantwoordelijkheid om je functie zelf vorm te geven en uit te voeren. Daarnaast zijn er voldoende mogelijkheden om je te ontwikkelen binnen het team en de organisatie. Flexibiliteit in werkplek is de norm: jij bepaalt waar je het prettigst werkt en hoe je dat indeelt.

Jouw profiel

 • HBO werk- en denkniveau
 • Een afgeronde ICT-opleiding 
 • Minimaal drie jaar werkervaring in een technische security rol, waaronder het uitvoeren van penetratietests
 • Je hebt gewerkt met defensieve veiligheidssystemen, zoals een SIEM, WAF, IDS, vulnerability scanner en malware scanner
 • Gezien de gevraagde ervaring is het vanzelfsprekend dat jij je thuis voelt in een organisatie waar zowel Linux- als Windows-systemen worden gebruikt (intern en voor klanten)
 • Certificeringen op het gebied van security zijn een pré, maar we hechten meer aan ervaring en praktijkkennis dan het papierwerk eromheen (certificaten kun je ook bij ons behalen)
 • Je bent gewend om zowel zelfstandig als in teamverband te werken
 • Je vindt het leuk om direct contact met (potentiële) klanten te hebben

Ons aanbod

 • Salaris dat past bij je functie en ervaring
 • Telefoon en laptop van de zaak
 • Goede arbeidsvoorwaarden, zoals een aantrekkelijke pensioenregeling, korting op je zorgverzekering, interessante studiekostenregeling, reiskostenvergoeding en 26 vakantiedagen
 • Leren staat bij ons hoog in het vaandel, dus bieden we met onze Ackademy volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen via trainingen, cursussen en certificeringen
 • Veel vrijheid en verantwoordelijkheid om de beste resultaten te behalen en nieuwe dingen te leren
 • Jaarlijks medewerkerstevredenheidsonderzoek
 • Hele toffe en gezellige collega’s!
 • Leuke jaarlijkse events, zoals het personeelsfeest, de zomerbarbecue, de kerstborrel en het nieuwjaarsontbijt
 • Je bent een belangrijk onderdeel van een platte Brabantse organisatie, naar je ideeën wordt niet alleen geluisterd, maar er wordt ook echt iets mee gedaan

De sollicitatieprocedure

Wij houden over het algemeen de onderstaande sollicitatieprocedure aan. Afhankelijk van de wensen van de kandidaat of Acknowledge kunnen we hiervan afwijken. Ook houden we rekening met coronamaatregelen en doen we zo veel mogelijk op afstand.
1.    Telefonische kennismaking met een van onze recruiters
2.    Eerste sollicitatiegesprek met recruiter en teamcoach van de afdeling
3.    Online afname van DiSC-assessment
4.    Inhoudelijke toets op vaardigheden
5.    Een Verklaring Omtrent Gedrag is voor deze functie een vereiste (de kosten zijn voor ons)
6.    Tweede sollicitatiegesprek met recruiter en collega van de afdeling
We willen dat nieuwe collega's 100 procent zeker weten dat ze de goede keuze maken. Het is daarom altijd mogelijk om een meeloopdag of kennismaking met de afdeling in te plannen.

 

Is dit dé vacature voor jou? Solliciteer dan direct!

Als jij de geschikte kandidaat bent voor deze vacature, dan ontvangen we graag jouw cv en motivatiebrief. Stuur ze dus snel naar ons toe! Heb je nog vragen? Neem dan even contact op met onze recruiters via 06 340 87 462 of jobs@acknowledge.nl. Vragen van W&S-bureaus nemen we niet in behandeling.

Solliciteer nu!
close

Janneke helpt je graag!

Heb je nog vragen over ons sollicitatieproces? Je kunt mij altijd bellen of mailen voor meer informatie.
Janneke helpt je graag!