Zakelijke telefonie

Tegenwoordig maken we gebruik van veel verschillende communicatievormen en werken we op uiteenlopende manieren samen (collaboration). Informatie- en kennisdeling is zo een essentieel onderdeel van iedere organisatie geworden. Wij zorgen er met alle vormen van zakelijke telefonie voor dat je goed bereikbaar bent.

Je medewerkers werken op kantoor, onderweg, bij de klant en thuis. Om efficiënt en productief te blijven moet iedereen flexibel zijn en goed kunnen samenwerken op afstand. Zo bellen, mailen en chatten we heel wat af! Van Skype for Business tot webcamconsult: wij bieden videocommunicatie in verschillende vormen. Met Unified Messaging brengen we e-mail, chat, het delen van documenten en web conferencing moeiteloos bij elkaar. De slimme inrichting onze callcentertoepassingen zorgt bovendien voor een vlekkeloos klantcontact.

Zakelijke telefonie staat bij ons in het teken van het integreren van alle vormen van communicatie. Met onze oplossingen op basis van de nieuwste technologie zorgen we ervoor dat iedereen efficiënt kan samenwerken in een team, ongeacht het device, de plaats of het moment. Zo leggen we de basis voor productief en efficiënt werken. Dankzij onze collaborationoplossingen krijg jij grip op de interne communicatie en kunnen jouw medewerkers altijd en overal samenwerken.

Vaste telefonie

Onze partners


Avaya
Microsoft
Cisco

Onze aanpak voor zakelijke telefonie

Medewerkers kunnen altijd en overal met elkaar communiceren dankzij onze aanpak.

Complete inrichting

Zakelijke telefonie staat bij ons in het teken van het integreren van alle vormen van communicatie.

Op maat gemaakt

We verbinden de nieuwste technologie, passende middelen en de eindgebruiker met elkaar.

Hoge efficiëntie

Een efficiënt plan op basis van wat je écht nodig hebt binnen je organisatie.


Collaboration in de praktijk

Onze collaborationoplossingen helpen onze klanten om hun samenwerking te verbeteren. Dit zijn de projecten waar we trots op zijn! Bekijk alle cases