Cases

In onze cases laten we je graag zien hoe we onze oplossingen en diensten inzetten om jouw ICT-uitdagingen aan te pakken. Maar we laten het nog liever door onze klanten vertellen. Zij vertrouwden hun ICT aan ons toe. Dit zijn hun ervaringen.

OneMed

OneMed houdt haar klantgegevens veilig met de pentest

Dankzij de pentest van Acknowledge worden de websites van OneMed steeds veiliger en blijven de persoonsgegevens van klanten beschermd.

Bekijk deze case
SOVAK

De adoptie van de slimme digitale werkplek bij SOVAK

Medewerkers van SOVAK gaan plaats- en tijdonafhankelijk werken dankzij het ontwerp, de ontwikkeling en de adoptie van de nieuwe digitale werkplek.

Bekijk deze case
ZorgSaam-logo

Proactieve ondersteuning van eindgebruikers bij de Windows-migratie van ZorgSaam

Dankzij de inzet van de juiste communicatiemiddelen verliep de Windows-migratie van ZorgSaam soepel en is de informatieveiligheid gegarandeerd.

Bekijk deze case
Severinus

Meer flexibiliteit en productiviteit bij Severinus door de uitrol van HP-werkplekken

De HP-werkplekken van Acknowledge leveren de basis voor de zorgverlening van Severinus. Zo kunnen de werknemers nog flexibeler en dichter bij de cliënt werken.

Bekijk deze case
Neos

Neos en Acknowledge versterken de innovatiekracht dankzij de implementatie van e-health

Door te ondersteunen in het gebruik van e-healthplatform Minddistrict draagt Acknowledge bij aan een grotere zelfredzaamheid van Neos-cliënten.

Bekijk deze case
ORCA

Stichting ORCA en Acknowledge dragen samen bij aan de kwaliteit van acute zorg in Nederland

Met het ontwerp van een kwaliteitsdatabase voor spoedeisende hulp biedt Acknowledge ondersteuning aan ORCA in het verbeteren van de zorgkwaliteit en…

Bekijk deze case