Cases

In onze cases laten we je graag zien hoe we onze oplossingen en diensten inzetten om jouw ICT-uitdagingen aan te pakken. Maar we laten het nog liever door onze klanten vertellen. Zij vertrouwden hun ICT aan ons toe. Dit zijn hun ervaringen.

GGD GHOR Nederland

Kwalitatief hoogwaardig ICT-personeel bij GGD GHOR Nederland dankzij onze ICT-detachering

Tijdens de coronacrisis is ICT-detacheerder Acknowledge een belangrijke partner bij het vinden van het juiste ICT-personeel voor GGD GHOR Nederland.

Bekijk deze case
Radiotherapiegroep

Integrale toetsing voor de HiX-implementatie van Radiotherapiegroep

Dankzij een integrale toetsing zijn de risico’s van de HiX-implementatie bij Radiotherapiegroep in kaart gebracht en gekoppeld aan passende maatregelen.

Bekijk deze case
Logo Maxima MC

Optimale inzet van het zorgpersoneel bij Máxima MC dankzij capaciteitsmanagement

De vraag en het aanbod van personeel van Máxima MC is optimaal op elkaar afgestemd dankzij capaciteitsmanagement op basis van Power BI.

Bekijk deze case
OneMed

OneMed houdt haar klantgegevens veilig met de pentest

Dankzij de pentest van Acknowledge worden de websites van OneMed steeds veiliger en blijven de persoonsgegevens van klanten beschermd.

Bekijk deze case
SOVAK

De adoptie van de slimme digitale werkplek bij SOVAK

Medewerkers van SOVAK gaan plaats- en tijdonafhankelijk werken dankzij het ontwerp, de ontwikkeling en de adoptie van de nieuwe digitale werkplek.

Bekijk deze case
ZorgSaam-logo

Proactieve ondersteuning van eindgebruikers bij de Windows-migratie van ZorgSaam

Dankzij de inzet van de juiste communicatiemiddelen verliep de Windows-migratie van ZorgSaam soepel en is de informatieveiligheid gegarandeerd.

Bekijk deze case