(function(d,s,i,r) { if (d.getElementById(i)){return;} var n=d.createElement(s),e=d.getElementsByTagName(s)[0]; n.id=i;n.src='//js.hs-analytics.net/analytics/'+(Math.ceil(new Date()/r)*r)+'/554273.js'; e.parentNode.insertBefore(n, e); })(document,"script","hs-analytics",300000);
testmsg

IT security

Speel met onze IT security oplossingen vroegtijdig in op data-, informatie- en bedrijfsrisico’s. Veiligheid van informatie en beschikbaarheid van processen is van strategisch belang. De handhaving van die veiligheid vormt de dagelijkse uitdaging voor onze experts. Met onze oplossingen en diensten zorgen we ervoor dat jij ‘in control’ bent én blijft op het gebied van IT security.

Vraag direct vrijblijvend IT security advies aan
IT security bij Acknowledge
IT security bij Acknowledge

We ondersteunen je volledig op het gebied van IT security!

 

Bedreigingen worden zwaarder en hebben meer impact. Budgetten zijn krap. Trends als mobility, social media, webapplicaties en big data zorgen aan de ene kant voor meer risico en aan de andere kant voor inefficiëntie als ze niet goed worden gemanaged. Met onze integrale oplossingen en diensten spelen we gericht in op generieke én specifieke risico’s en kwetsbaarheden. We hebben onze ICT security diensten ingedeeld in drie categorieën: security consultancy, security awareness en managed security services. 

 

De voordelen van IT security

SOLIDE BASIS

ICT security als strategische bescherming voor de organisatie. 

ORGANISATIECONTINUÏTEIT

Oplossingen ondersteunend aan bedrijfsprocessen.

KOSTENEFFICIËNT

ingericht op basis van efficiency en je functionele behoeften. 

Vraag direct vrijblijvend IT security advies aan

 

zie welke klanten voor Acknowledge kiezen