(function(d,s,i,r) { if (d.getElementById(i)){return;} var n=d.createElement(s),e=d.getElementsByTagName(s)[0]; n.id=i;n.src='//js.hs-analytics.net/analytics/'+(Math.ceil(new Date()/r)*r)+'/554273.js'; e.parentNode.insertBefore(n, e); })(document,"script","hs-analytics",300000);
testmsg

Clouddiensten

Geen wolkje aan de lucht dankzij onze clouddiensten. Wij zorgen voor de oplossing die het beste bij je organisatie past en tegemoet komt aan de functionele behoeften. Daarbij geeft de cloud uitstekende schaalvoordelen terwijl jij de keuze hebt over welke applicaties, infrastructuren of anderen diensten je in de cloud laat draaien of juist op je eigen server. Daarmee wordt de cloud hybride en ben jij in control.

Cloud services bij Acknowledge
Cloud services bij Acknowledge
Download direct de gratis cloudwijzer

Onze cloudpartners

evault.png              microsoft.png          veeam.png          Interconnect.png

We ondersteunen je volledig op het gebied van cloud!

 

We ondersteunen je met clouddiensten en de omvang van dienstverlening. Daarnaast zorgen we voor een verhoogde flexibiliteit, efficiëntie, veiligheid en betrouwbaarheid van jouw organisatie. Medewerkers zijn vrijer in hun keuze van apparaat en locatie. Ook bedrijfsdata en applicaties kunnen van zowel binnen als buiten je organisatie bereikt worden. 

De aanschaf, installatie en het beheer van de cloud wordt door ons verzorgt. Hierdoor houd je meer tijd over je om te focussen op je core business. Daarnaast is de capaciteit eenvoudig uit te breiden of in te krimpen. Je betaalt dus nooit te veel. We verzorgen daarbij de beveiliging en monitoring van je clouddiensten. De data staat in een compleet redudant datacenter met zeer hoge beschikbaarheid. Verder nemen we al het onderhoud, support en beheer volledig uit handen.  

Onze Cloudoplossingen

De voordelen van de cloud

OPTIMALE PRESTATIE

Van je ICT omgeving en tegen een vast bedrag per jaar verbeteren wij de continuïteit.

MEER INZICHT

In je businessprocessen en we vergroten het rendement op je ICT investeringen.

MINDER BEHEERKOSTEN

We garanderen een daling van je beheerkosten en investeren in innovatie.

 

zie welke klanten voor Acknowledge kiezen

 

Download hier het stappenplan