Flexibel IT-bedrijf Roosendaal

Acknowledge is al sinds 1994 actief op het gebied van ICT. Door de jaren heen hebben we een enorme schat aan kennis opgebouwd die we dagelijks inzetten om onze klanten van de beste ICT-oplossingen te voorzien. Sinds de start van het bedrijf is onze organisatie fors uitgebreid. Hierdoor kunnen we vandaag de dag enorm veel verschillende diensten bij onze klanten aanbieden. We durven zelfs te stellen dat we het meest veelzijdige IT-bedrijf van Roosendaal en omgeving zijn. Daardoor kunnen we moeiteloos met andere grote ICT-bedrijven in Nederland concurreren.

  • Comaxx
  • TD Synnex
  • Dell Inc

Eerlijk over de cloud

Het gemiddelde ICT-bedrijf in Roosendaal vindt het tegenwoordig een must om alle digitale activiteiten van je organisatie in de cloud te plaatsen. Maar is het dat ook? Als een van onze klanten zo’n kwestie aan onze IT-consultant voorlegt, dan zal deze in eerste instantie goed de meerwaarde van zo’n cloudoplossing voor de organisatie bekijken. Kortom, een eerlijk en onafhankelijk advies waar de klant ook echt iets aan heeft. Adviseert de consultant positief, dan zorgt Acknowledge er probleemloos voor dat de gewenste cloudoplossing perfect voor je organisatie wordt ingericht. Daarnaast kun je tijdens het gebruik ervan natuurlijk altijd rekenen op onze support.

IT-bedrijf Roosendaal voor personele ondersteuning

Sommige IT-projecten vereisen specialistische kennis. Beschik je in je organisatie niet over de knowhow, dan helpt Acknowledge je graag met het vinden van de juiste experts. We hebben onder meer tal van ervaren IT-projectmanagers, developers, support-medewerkers en technisch specialisten in onze digitale kaartenbak beschikbaar. Zij zetten maar wat graag hun expertise in om het beste eindresultaat voor je organisatie te realiseren. Je kunt onze experts niet alleen voor kortstondige projecten of piekmomenten inhuren, maar ook voor langere perioden via ons detacheren.

Niet langer afhankelijk van meerdere IT-bedrijven in Roosendaal

We kunnen er desgewenst ook voor zorgen dat het volledige beheer van je IT-omgeving door ons wordt overgenomen. Dat klinkt in eerste instantie misschien een beetje eng. Maar je kunt erop vertrouwen dat dit soort dienstverlening bij Acknowledge als IT-bedrijf in Roosendaal in betrouwbare handen is. Wil je toch nog enigszins het heft in eigen handen houden? Dan is het ook mogelijk om slechts voor een deel het beheer van je ICT-omgeving aan ons over te dragen. Dit soort vormen van managed services zijn trouwens ook tijdelijk mogelijk, bijvoorbeeld wanneer je systeembeheerder vanwege ziekte of vakantie enige tijd afwezig is.


ICT-dienstverlening in Zuid-Nederland

Acknowledge biedt ICT-diensten in Noord-Brabant en Zeeland.

Vestiging in Goes

Acknowledge is een toonaangevend ICT-bedrijf dat zich richt op het leveren van klantgerichte IT-oplossingen. Naast ons hoofdkantoor in de dynamische regio Eindhoven zijn we trots op onze tweede vestiging in Goes. Vanuit dit strategisch gelegen kantoor bedienen we de hele provincie Zeeland en West-Brabant met onze diensten. Lees meer

Hoofdkantoor in Eindhoven

Bij Acknowledge geloven we in de kracht van technologie om bedrijven te transformeren en te laten groeien. Kies voor Acknowledge en ervaar de voordelen van werken met een partner die zowel de lokale markt begrijpt als beschikt over de expertise van een toonaangevend ICT-bedrijf. Lees meer