IT-bedrijf Den Bosch: allround service

Meer resultaten genereren voor onze klanten is een van de speerpunten van Acknowledge. Wij zijn hét IT-bedrijf voor Den Bosch en omstreken dat letterlijk van praktisch alle ICT-markten thuis is. Daardoor kunnen we je een ongeëvenaarde allround dienstverlening bieden zonder dat je daarbij op een onnodig hoog kostenplaatje wordt getrakteerd. Onze efficiënte en flexibele werkwijze, in combinatie met een brede waaier aan beschikbare expertises, zorgt ervoor dat we probleemloos allerlei verschillende ICT-klussen perfect voor je afhandelen. Het resultaat van deze flexibiliteit is dat we moeiteloos met grote ICT-bedrijven kunnen concurreren. Hierbij verliezen we onze persoonlijke en betrouwbare aanpak nooit uit het oog.

  • Pure Storage
  • VMware
  • Tech Data
  • Comaxx

Zonder stress nieuwe technologieën introduceren

Acknowledge is weliswaar gespecialiseerd in de implementatie van soft- en hardware, maar dat betekent niet dat we daarbij de behoeften van de mensen die ermee gaan werken uit het oog verliezen. De komst van een nieuwe(re) IT-infrastructuur leidt regelmatig tot een hoop stress bij het personeel, omdat werkprocessen veranderen. Als ervaren IT-bedrijf Den Bosch weten we perfect hoe we dit soort situaties kunnen ondervangen. We begeleiden je personeel optimaal tijdens dit vernieuwingsproces. ICT-adoptie noemen we dit. Daardoor kijken ze met veel plezier uit naar de dag dat ze binnen je organisatie ook écht actief met de nieuwe manier van werken aan de slag mogen gaan.


Lees de technologieblog

Regelmatig delen onze experts hun kennis en ervaring in relevante blogs. Van cloud tot IT-security en van de digitale werkplek tot Software as a Service: alle IT-onderwerpen komen aan bod. Zo blijven we onze klanten continu informeren over de belangrijkste ontwikkelingen op het gebied van technologie. Bekijk alle blogs

3 minuten leestijd

Til ICT-beheer naar een hoger niveau met software voor servicemanagement

Lees meer
3 minuten leestijd

IT-monitoring is onmisbaar voor een succesvolle organisatie

Lees meer

Centralisatie maakt andere IT-bedrijven in Den Bosch overbodig

Voor veel van de organisaties waarmee we samenwerken geldt dat de aangelegde IT-infrastructuur niet tot de interne kerntaken behoort. Hierdoor moet een afweging worden gemaakt. Zelf ICT-personeel in dienst nemen of toch liever kiezen voor de oplossing van detachering? Acknowledge biedt je zelfs de mogelijkheid om het IT-beheer van je organisatie deels of volledig over te nemen. Handig, want dan heb je voor alle relevante ICT-zaken slechts één centraal aanspreekpunt en hoef je niet voor elk computertechnisch wissewasje op zoek naar hulp bij allerlei verschillende IT-bedrijven in Den Bosch.

Ook je perfecte partner voor je online aanwezigheid

Heb je een website of webshop die van een fris nieuw design voorzien moet worden? Of heb je behoefte aan een ingrijpendere upgrade van je online aanwezigheid? Ook in dat soort gevallen is Acknowledge graag je betrouwbare en hulpvaardige partner. Omdat we een allround ICT-bedrijf voor Den Bosch en omgeving zijn koppelen we je probleemloos zowel aan ervaren webdesigners als webdevelopers. Daarnaast bestaat ons online team uit marketingexperts, die er desgewenst voor zorgen dat je website of webshop ook echt een online succes wordt.

Betrouwbaar IT-bedrijf in Den Bosch

Omdat we een veel uitgebreidere dienstverlening bieden dan de meeste andere ICT-bedrijven in Den Bosch is het goed voor te stellen dat je nog niet helemaal begrijpt wat we allemaal voor je zouden kunnen doen. De eerste logische stap is in dat geval om Acknowledge in te schakelen voor een onafhankelijk ICT-advies. Tijdens deze eerste kennismaking ontdek je ongetwijfeld al snel dat open en eerlijk zaken met elkaar doen voor ons erg belangrijk is. We geven de voorkeur aan duurzame klantrelaties boven snel even wat extra omzet scoren. Deze oprechte aanpak heeft er de afgelopen jaren voor gezorgd dat talloze toonaangevende klanten, variërend van de overheid tot de zorgsector, naar volle tevredenheid gebruik maken van onze flexibele en betrouwbare dienstverlening.


ICT-bedrijf in Noord-Brabant

Acknowledge levert ICT-diensten aan organisaties in Brabant en Zeeland.

Hoofdkantoor in Eindhoven

De strategische ligging van ons hoofdkantoor in de regio Eindhoven biedt toegang tot een innovatief ecosysteem vol kennis, creativiteit en technologische vooruitgang. Zo blijven we voorop lopen in de snel evoluerende IT-wereld. Lees meer

Vestiging in Goes

Onze vestiging in Goes stelt ons in staat onze deze visie te realiseren voor bedrijven in Zeeland, door hen te voorzien van de nieuwste technologische innovaties en de best mogelijke ondersteuning. Lees meer