Het beste IT-bedrijf in Terneuzen

Het jarenlange succes van Acknowledge schuilt in onze uitgekiende combinatie van passie, creativiteit en een slimme inzet van technologie. Daarnaast staat ons ICT-bedrijf voor Terneuzen en omstreken positief bekend om onze open, eerlijke en persoonlijke manier van zaken doen. We zijn enorm trots op de ICT-hulp die we tal van uiteenlopende gerenommeerde organisaties door de jaren heen hebben mogen leveren en laten je graag kennismaken met een reeks aan met succes voltooide cases. Zoals je ziet kunnen we de meest uiteenlopende ICT-klassen aan, omdat ons team veel verschillende disciplines in huis heeft.

  • Citrix
  • Copaco
  • NorthC
  • VMware

Vaak goedkoper dan andere IT-bedrijven in Terneuzen

Door gebruik te maken van de diensten van ons IT-bedrijf voor Terneuzen kun je ook vaak flink besparen op de kosten. Dat geldt eens temeer als je ontdekt wat andere grote ICT-bedrijven voor dezelfde werkzaamheden in rekening durven te brengen. Omdat we je organisatie en de daarbij gewenste ICT-behoeften eerst goed inventariseren, zadelen we je niet met onnodig dure soft- of hardware op waar je personeel amper of geen gebruik van zal maken. Uit ervaring weten we dat door ons gerealiseerde maatwerkoplossingen niet alleen nauw aansluiten op de actuele workflow, maar in veel gevallen ook goedkoper zijn. Daarnaast voorkomt deze aanpak een hoop stress en tegenstand op de werkvloer.

Wij laten je personeel niet in de steek

Omdat tevreden personeelsleden waarschijnlijk het meest vitale onderdeel van je organisatie zijn, stelt het team van Acknowledge alles in het werk om je interne tevredenheid met de ICT op een hoog peil te houden. Dit betekent onder meer dat we je medewerkers bij voorkeur al vanaf de opstartfase van een ICT-project betrekken en daarbij ook goed naar hun input luisteren. Natuurlijk begeleiden we hen ook optimaal tijdens de uitrol van het project door ze grondig bij te scholen. Dankzij deze gerichte aanpak voor ICT-adoptie kunnen jouw medewerkers meteen probleemloos en productief van start gaan op het moment dat de vernieuwing live gezet wordt.

IT-bedrijf Terneuzen dat je systeembeheerder ondersteunt

Soms vereist de vernieuwing binnen een IT-infrastructuur aanmerkelijk meer kennis van de systeembeheerder dan wat hij of zij op dat moment in huis heeft. In tegenstelling tot andere IT-bedrijven voor Terneuzen laten we je daarbij natuurlijk niet aan je lot over. Terwijl je systeembeheerder zich laat bijscholen, kunnen wij er tijdelijk voor zorgen dat het ICT-beheer deels of volledig door een of meer van onze experts wordt overgenomen. Natuurlijk is ook elke vorm van overlap mogelijk, zodat je eigen systeembeheerder in de praktijk de fijne kneepjes van de nieuwe opzet van onze professionals leert. We streven er altijd bij het uitvoeren van al onze werkzaamheden naar om je interne workflow niet of nauwelijks te verstoren.


Lokaal ICT-bedrijf

Acknowledge bedient de regio Zeeland vanuit de vestiging in Goes.

Vestiging in Goes

Vanuit een strategisch gelegen kantoor in Goes bieden wij hoogwaardige IT-diensten aan bedrijven in Terneuzen en de rest van Zeeland. Met Acknowledge kies je voor geavanceerde technologische oplossingen en een betrouwbare partner die de lokale markt goed kent én begrijpt. Lees meer

Hoofdkantoor in Eindhoven

Ons hoofdkantoor is gevestigd in de technologisch geavanceerde regio Eindhoven. Vanuit deze innovatieve omgeving ontwikkelen en leveren wij IT-oplossingen voor elke vraag. Bedrijven in Terneuzen profiteren van onze diepgaande expertise en snelle, betrouwbare dienstverlening. Lees meer