Veelzijdig IT-bedrijf Bergen op Zoom

Wie eenmaal met het beheer van ICT in z’n organisatie te maken heeft gekregen weet maar al te goed dat daar allerlei verschillende disciplines bij komen kijken. En blijf je wat dat betreft niet continu up-to-date? Dan brengt dat allerlei verschillende risico’s met zich mee. Maak in plaats daarvan gebruik van de allround dienstverlening van Acknowledge. Zo hoeft jouw organisatie zich over dat soort dingen geen moment zorgen te maken. Als uiterst ervaren IT-bedrijf voor Bergen op Zoom en omstreken hebben we alle kennis en expertises in huis om de meest uiteenlopende ICT-uitdagingen in je organisatie doeltreffend aan te pakken.

  • Lenovo
  • Mimecast
  • Veeam
  • NorthC

IT-bedrijf Bergen op Zoom dat maatwerk levert

In tegenstelling tot tal van andere IT-bedrijven in Bergen op Zoom beschikken we over eigen developers, die expert zijn op het gebied van bedrijfsapplicaties. Op die manier bieden we onze klanten optimale flexibiliteit voor informatieveiligheid en dienstverlening. En je zit er natuurlijk niet op te wachten dat je workflow door indringers van buitenaf wordt verstoord. Daarom leveren we je ook de juiste ondersteuning op het vlak van IT-security. Dat doen we door middel van integrale veiligheidsoplossingen, waarbij het leveren van puur maatwerk een van onze absolute pluspunten is.

Het perfecte online plaatje

Omdat Acknowledge een allround ICT-bedrijf voor Bergen op Zoom is kunnen we er ook zonder problemen voor zorgen dat je online uithangbord er piekfijn uitziet. Ons interne online bureau Comaxx beschikt over een ervaren team aan technici en designers die websites, webshops én apps van hoge kwaliteit voor onze klanten ontwikkelen en onderhouden. Daarnaast hebben we de kennis in huis om de online marketing van je webstek te optimaliseren. Zo wordt die mooi door Acknowledge ontworpen website of webshop ook echt een online hit!

Datagedreven werken makkelijker gemaakt

Heeft je organisatie te maken met grote gegevensstromen die op een inzichtelijke manier in kaart moeten worden gebracht? Ook dan kun je een beroep op Acknowledge doen. Veel IT-bedrijven in Bergen op Zoom beperken zich puur tot het installeren van databases en laten de klant het vervolgens zelf uitzoeken. Wij helpen je juist graag om die wirwar aan gegevens om te zetten in overzichtelijke presentaties waar je voor je organisaties ook echt iets aan hebt. Dankzij deze verbeterde inzichtelijkheid wordt datagedreven werken een heel stuk eenvoudiger en optimaliseer je makkelijker de werkprocessen binnen je organisatie.


ICT-dienstverlening in Zeeland

Acknowledge levert ICT-dienstverlening in de regio.

Vestiging in Goes

Met onze vestiging in Goes zijn we nog beter in staat om snel en efficiënt op locatie te zijn. Onze lokale experts begrijpen de unieke uitdagingen en kansen van de regio en zijn altijd beschikbaar voor snelle en efficiënte ondersteuning. Met Acknowledge als partner krijg je toegang tot de nieuwste technologische ontwikkelingen. Lees meer

Hoofdkantoor in Eindhoven

In de regio Eindhoven zit het kloppende hart van onze organisatie. Hier werkt een team van gedreven specialisten dagelijks aan het ontwikkelen en implementeren van de nieuwste technologische oplossingen. We bieden passende ICT-diensten op maat voor elke klant en elke vraag. Lees meer