Acknowledge zet bij I-team Global een slimme combinatie van oplossingen in, zodat zij zich kunnen focussen op hun core business.


Het innovatieve I-team Global is een wereldwijde familie van innovatieve schoonmaak- en distributiepartners. Zij zetten zich in voor het leveren van hoogwaardige, intelligente en handige reinigingsmachines, producten en hulpprogramma’s in de industrie. Gestart in 1992 tellen ze inmiddels meer dan 200 medewerkers wereldwijd.

Vervuiling en frustratie

Voorheen nam I-team Global rechtstreeks producten af bij Microsoft via het oude Advisor-model. Dit was erg tijdrovend en belastend op de creditcardlimiet. Doordat elk product een aparte licentie vereiste ontstond een vervuiling van vele notificaties in de e-mailboxen. De medewerkers van I-team Global raakten gefrustreerd en waren veel tijd kwijt aan het afhandelen van deze e-mails. De interne werklast bleef zo groeien.

Gemakkelijk op- en afschalen van licenties

Tijdsbesparing van 70 procent

De juiste data is 24/7 beschikbaar

Slimme integratie

Om frustratie tegen te gaan en tijd te besparen hebben wij I-team Global begeleid naar een flexibele en cleane oplossing. Door verschillende Microsoft-programma’s, zoals Microsoft 365, slim te integreren met Cloud Solution Provider (CSP) kan I-team Global rechtstreeks bij distributeur Copaco op- en afschalen in het aantal licenties. I-team Global heeft nu een flexibele en gedegen basis, waardoor de wereldwijde groei niet meer wordt geremd. De mailboxen stromen niet meer over aan notificaties en door razendsnel op- en afschalen vindt 70% tijdsbesparing plaats. Bovendien kunnen klanten beter worden ondersteund dankzij 24/7 beschikbaarheid van de juiste data.

Een sterke basis

I-team Global hoeft zich geen zorgen meer te maken over de randzaken en focust nu op het verder veroveren van de wereld met haar innovatieve schoonmaakproducten. Vanuit een cleane en sterke basis en met steeds meer eigen mensen in de regio’s.