In het DNA van Acknowledge staat de mens centraal."

Wladimir Goeloe - Accountmanager

Na jaren voor verschillende grote IT-organisaties te hebben gewerkt werd ik eind 2021 benaderd door een recruiter van Acknowledge. De sollicitatiegesprekken waren heel mensgericht in plaats van vakinhoudelijk. Ze waren vooral benieuwd naar wie ik ben als mens. Dit was ik niet gewend. Ze keken echt of ik paste bij de cultuur van Acknowledge. De keuze was voor mij snel gemaakt. Sinds begin 2022 ben ik werkzaam als accountmanager voor de publieke sector, met name onderwijs en overheid. Ik vind het een leuke uitdaging om met klanten bezig te zijn. Ze vragen om ICT-ondersteuning, maar vanwege contracten heb je ook te maken met juridische beperkingen. Ik vind het mooi om de kansen te zien, met elkaar te sparren en van die grote grijze wolk die ICT kan zijn een duidelijk verhaal te maken.

“Met mensen bezig zijn vind ik het allerleukste”

Mijn takenpakket is heel veelzijdig. Alle fases binnen een salesproces worden geraakt. Bij het beantwoorden van nieuwe tenders of de invulling van contracten maak ik kennis met de klant, stel offertes op en benader leveranciers. Hierbij is het belangrijk om kansen te spotten, op de hoogte te zijn van ontwikkelingen in de markt en diep te duiken in de wensen en behoeften van de klant. Ik ben veel bezig met het onderhouden en verbeteren van bestaande klantcontacten. Dat vind ik ook het allerleukste: met mensen bezig zijn. Het is meer dan een simpele offerte opstellen. Je bent ook aan het beïnvloeden en op strategisch, tactisch en operationeel niveau mee aan het denken. De uitdaging om de klant centraal te stellen en beloftes waar te maken zit er keihard in bij mij. Zo probeer ik altijd een betere oplossing aan te bieden bij de klant dan ze zelf voor ogen hadden.

“Ik ging er sceptisch in, maar alles is waargemaakt!”

Inmiddels heb ik al veel bedrijven van binnen en buiten gezien. Ik heb te vaak meegemaakt dat het puur om de cijfers gaat en je echt een pion bent. Werk gaat verder dan dat voor mij. Ik ben meer dan mijn prestaties en cijfers. Dat zie je bij Acknowledge echt terug, van directeur tot afdelingsmedewerkers. In het DNA van Acknowledge staat de mens centraal en ze luisteren echt naar wat je wilt. Dat moet je ervaren om het te voelen. Ik ging er heel sceptisch in, maar alles is helemaal waargemaakt! Ik word uitgedaagd in mijn functie, maar met de behulpzaamheid en let’s go-energie van de organisatie voel ik mij wel als een vis in het water. Er is veel respect en begrip naar elkaar toe en niemand voelt zich belangrijker dan een ander.


Ook op zoek naar een leuke baan?

Ben je na het lezen van deze ervaring benieuwd geworden naar onze organisatie? Bel, app of mail onze corporate recruiters. Samen met jou zoeken zij naar jouw ideale baan bij Acknowledge!