Het belang van collega's staat voor mij voorop en daar investeren we als organisatie ook veel in.

Wesley de Wit - Coördinator servicedeskbeheer

Mijn derdejaarsstage heb ik bij Acknowledge gedaan en dat beviel meteen al heel goed. In die tijd was ik best wel een introvert persoon en heel erg perfectionistisch. Bij Acknowledge heb ik geleerd dat om te zetten naar iets positiefs. Ik kreeg zo steeds meer zelfvertrouwen in mijn functie. Hierdoor voelde ik me ook op mijn gemak, kon ik echt mezelf zijn en daardoor mijn werk beter doen.

“Bij Acknowledge kun je zelf je carrièrepad bepalen”

Na mijn afstuderen heb ik mijn toenmalige teamleider laten weten dat ik interesse had om bij Acknowledge te werken naast mijn deeltijd hbo-studie ICT Business en Management. Dit was gelukkig mogelijk, dus ik ging meteen als vakantiewerker aan de slag op de servicedesk, wat ik erg spannend vond. Gelukkig kreeg ik voldoende feedback en handvatten om hier snel in te groeien. Omdat ik in mijn privéleven een echte regelaar ben en omdat ik merkte dat er meer sturing nodig was in het team, heb ik geopperd om een coördinerende rol naar me toe te trekken. En na enige tijd kreeg ik ook officieel die functietitel en dat doe ik nu anderhalf jaar met veel plezier! Naast coördinator ben ik ook incidentmanager, een functie die ik kon overnemen toen iemand van baan wisselde. Dit is ook precies hoe Acknowledge is: als je ziet dat er mogelijkheden zijn, moet je ze naar je toe trekken. Zo kan je zelf je carrièrepad bepalen.

Werknemerservaring Wesley de Wit

“Ik probeer het beste uit iedereen te halen”

Wat ik als coach belangrijk vind is dat het belang van de collega’s voorop staat. Ik investeer dus veel tijd in maandelijkse een-op-eengesprekken met mijn teamleden, buiten rondjes wandelen en natuurlijk teambuildinguitjes. Hierdoor ben ik altijd goed op de hoogte van wat er in mijn team speelt en kan ik daarop reageren. Dit zorgt er ook voor dat ik mensen kan laten doorgroeien en zo de kwaliteit van hen én het team omhoog krijg. Ik probeer het beste uit iedereen te halen, met als gevolg dat veel mensen intern doorgroeien.


Verhalen van andere collega's


Ook op zoek naar een leuke baan?


We horen graag van je!

Ben je na het lezen van deze ervaring benieuwd geworden naar onze organisatie? Bel, app of mail onze corporate recruiters. Samen met jou zoeken zij naar jouw ideale baan bij Acknowledge!

CTA - Neem contact op voor de proactieve monitoring van jouw ICT-omgeving