Ik vind het superleuk om games te spelen en video’s daarvan te delen op mijn populaire YouTube-kanaal!

Thursten van der Werff - Securityspecialist

Sinds begin 2020 ben ik de nieuwe securityspecialist bij Acknowledge. Meteen op 2 januari mocht ik aansluiten bij het nieuwjaarsontbijt en dat was wel tof! Iedereen was heel vriendelijk en het contact was snel gelegd. Meteen in mijn eerste werkweek ben ik al aan de slag gegaan om het mannenkantoor waar ons team zit wat meer aan te kleden met planten. Het moet wel gezellig zijn, toch!

“De cultuur past perfect bij mij”

Ik ben sowieso niet zo introvert, maar het was fijn om te merken dat ik vanaf het eerste moment mezelf kon zijn. In het verleden heb ik dat anders ervaren en dat was wel echt vervelend. Ik heb meegemaakt dat je wordt afgerekend op wie je bent en dat is bij Acknowledge niet zo. Meteen vanaf het eerste contact werd duidelijk dat de cultuur perfect bij me past. Daarbij vind ik het fijn dat we heel veel ruimte krijgen. De stip op de horizon wordt gezet door de manager, maar of we gaan lopen, varen of vliegen mogen we zelf invullen.

Werknemerservaring Thursten van der Werff - detail 3

“Mijn gamekanaal heeft een wereldwijde fanbase!”

Ik ben in mijn vrije tijd een redelijke MacGyver. Het mooiste vind ik om dingen te maken of werkend te krijgen met zooi die nog in de berging of op zolder ligt. Zo ben ik met mijn technische Lego van vroeger aan de slag gegaan om via de Raspberry Pi Voice Commander de rolgordijnen automatisch te laten openen en sluiten. Helaas is dat niet gelukt, maar dit soort domotica-dingen houden me bezig. Handig als ik vanaf september aan de slag mag in het nieuwe huis dat mijn verloofde en ik samen hebben gekocht! Maar wat nu het meeste tijd kost is mijn nieuwste hobby. Sinds maart speel ik games en stream en upload dat naar mijn YouTube-kanaal, geheel in het Engels. Ik speel regelmatig multiplayer games met vrienden uit de VS en heb inmiddels een wereldwijde fanbase, inclusief memberships. Gaaf om te zien hoe snel dat gaat!


Verhalen van andere collega's


Ook op zoek naar een leuke baan?


We horen graag van je!

Ben je na het lezen van deze ervaring benieuwd geworden naar onze organisatie? Bel, app of mail onze corporate recruiters. Samen met jou zoeken zij naar jouw ideale baan bij Acknowledge!

CTA - Over Acknowledge