Iedereen is bij Acknowledge snel op zijn of haar gemak, wat leidt tot een prettige en effectieve samenwerking.

Maarten Bronswijk - Specialist e-commerce

Maarten is verantwoordelijk voor de doorontwikkeling van onze webshop. Hiervoor werkt hij nauw samen met zijn collega’s van het Klantadviespunt en Comaxx. “Een goedwerkende stabiele webshop voorkomt dat we veel tijd kwijt zijn aan simpelere, maar tijdrovende zaken. Hierdoor heeft het Klantadviespunt van Acknowledge meer ruimte en focus om klanten te adviseren”, legt Maarten uit.

“We willen zo gemakkelijk mogelijk de juiste producten aanbieden”

De afgelopen tijd heeft Maarten met zijn collega’s vernieuwingen doorgevoerd aan de hand van verbeterde productdata. “Goede productdata en afbeeldingen spelen een belangrijke rol in de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop”, vertelt Maarten. “Het doel van de webshop is dat we aan klanten zo gemakkelijk mogelijk de juiste hard- en software aanbieden. Dit doen we op verschillende manieren. We bedenken steeds nieuwe features waar onze klanten gebaat bij zijn.” Maarten werkt nu veel vanuit thuis en heeft heel afwisselende dagen. “Gedurende de werkdag komen er vaak zaken voor de webshop voorbij die op dat moment prioriteit krijgen, zoals nieuwe features instellen, functionaliteiten testen, offertes aanbieden en klantspecifieke producten beheren en optimaliseren.” Maarten vindt juist die afwisseling in zijn werk het leukst. “Daarnaast zie je veel verbeteringen die direct effect hebben. Dat zie ik vervolgens ook terug in bepaalde orders en omzet, dat is erg tof!”

“Ik maak mijn collega’s graag in met een potje darten”

Maarten is gelukkig niet snel van z’n stuk te brengen. “Als er iets niet soepel verloopt, dan zie ik dat als een leermoment. We monitoren constant hoe we zaken beter of anders kunnen aanpakken”, vertelt hij. “Ik vind het fijn dat er binnen onze organisatie een erg toegankelijke sfeer heerst. Collega’s én externe partijen zijn snel op hun gemak en dat vertaalt zich door naar een prettige en effectieve samenwerking. Er liggen mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en vrijheden om dingen op te starten binnen je afdeling of functie. En ik maak mijn collega’s van het Klantadviespunt graag in bij een potje darten!” Ook in zijn vrije tijd is Maarten graag onder de mensen: “Gezelligheid staat voorop in het weekend! Daarbij sport ik regelmatig. Fitness, hockeyen, hardlopen en sinds kort ook tennis. En ik hou van de zomer. Terrassen of lekker lang barbecueën met een groep vrienden. Daar geniet ik van!”


Verhalen van andere collega's


Ook op zoek naar een leuke baan?

Ben je na het lezen van deze ervaring benieuwd geworden naar onze organisatie? Bel, app of mail onze corporate recruiters. Samen met jou zoeken zij naar jouw ideale baan bij Acknowledge!


We horen graag van je!

Ben je na het lezen van deze ervaring benieuwd geworden naar onze organisatie? Bel, app of mail onze corporate recruiters. Samen met jou zoeken zij naar jouw ideale baan bij Acknowledge!

Kunnen wij je helpen?