Als ik door ons kantoorpand loop ken ik iedereen bij naam."

Gilbert Noblesse - Functioneel consultant

Hoe ik bij Acknowledge terecht ben gekomen? Ik heb er ooit mijn eindejaarsscriptie voor de studie Business en ICT uitgevoerd. Nadat deze was afgerond heb ik rondgekeken bij verschillende bedrijven, maar had nergens zo’n klik als bij Acknowledge. Inmiddels werk ik er alweer vijf jaar! Ik woon in Maastricht en wil daar niet weg – de stad is veel te leuk! – maar heb die reistijd er zéker voor over. Sowieso is in de Brainport-regio Eindhoven veel meer te doen en past de persoonlijke organisatiecultuur van Acknowledge echt bij mij.

“Ik heb tijdens de detachering een flinke groei doorgemaakt”

Toen ik een jaar in dienst was werd ik samen met collega Erwin (Kirkels, desktop-engineer) een aantal dagen per week gedetacheerd bij het Summa College in Eindhoven. Als ICT-partner was Acknowledge betrokken bij een subsidieproject, waarbinnen ze ICT-ondersteuning boden voor vernieuwend onderwijs. Dit project heb ik met veel plezier twee jaar lang uitgevoerd. In die tijd begeleidden we veel ICT-stagiairs, tot wel zeven per half jaar. We introduceerden verschillende nieuwe technologieën in het onderwijs, zoals de zorgrobot, VR-brillen en een zelfgemaakte verpleegkundegame. Samen met de stagiairs hebben we ook een IT-helpdesk opgezet. Ik heb tijdens dat project echt een flinke groei door mogen maken. Af en toe heb ik nog contact met de studenten, we gaan nog graag samen een biertje drinken!

Werknemerservaring Gilbert Noblesse

“Het contact is altijd informeel en persoonlijk”

Mijn functie bij Acknowledge is heel afwisselend. Soms is het chaotisch, maar ik vind het juist wel fijn om aan meerdere projecten tegelijkertijd te werken. Het grote voordeel is dat je de vrijheid krijgt om zelf dingen op te pakken. Ik vorm als functioneel consultant de schakel tussen de klant en onze developers. Dat contact is altijd informeel en persoonlijk. Dat geldt trouwens ook voor het interne sociale contact. Dat is echt fijn. Bij Acknowledge voel je jezelf absoluut geen nummertje. Als ik door ons kantoorpand in Waalre loop ken ik zo’n beetje iedereen bij naam.


Verhalen van andere collega's


Ook op zoek naar een leuke baan?

Ben je na het lezen van deze ervaring benieuwd geworden naar onze organisatie? Bel, app of mail onze corporate recruiters. Samen met jou zoeken zij naar jouw ideale baan bij Acknowledge!


We horen graag van je!

Ben je na het lezen van deze ervaring benieuwd geworden naar onze organisatie? Bel, app of mail onze corporate recruiters. Samen met jou zoeken zij naar jouw ideale baan bij Acknowledge!

Neem contact op