Ik vind het oprecht leuk om bij Acknowledge te werken en mooie dingen neer te zetten.

Geke Jelsma - Servicemanager

Als servicemanager ben ik het aanspreekpunt voor onze klanten wat betreft de beheerdienst die we aanbieden. Ik voel me het meest comfortabel in de zorg- en welzijnsbranche, omdat ik hier al lang werkzaam in ben. Veel van de processen bij die organisaties zijn hetzelfde en mijn collega’s op de beheerafdeling werken echt als een geoliede machine. Daardoor kan ik meer in de proactieve modus zitten door te bepalen waar de verbeterpunten zitten. Zo ontwikkel ik samen met de klant nieuwe dingen die echt een meerwaarde hebben en het verschil maken.

Werknemerservaring Geke Jelsma

“Ik heb met Acknowledge mee mogen groeien”

Ik werk al elf jaar bij Acknowledge. Als ik dat vertel reageren mensen altijd heel verrast. Het is vaak gebruikelijk dat mensen na een jaar of vijf à zes verder gaan kijken. Toch bekleed ik al elf jaar de rol van servicemanager. In al die jaren heb ik mee mogen groeien van het kleine Acknowledge naar de grote organisatie die we nu zijn. Dat geeft op zich al genoeg afwisseling. Elke keer als het bedrijf groeide werd ik weer met nieuwe uitdagingen geconfronteerd. We kregen ook steeds meer en grotere klanten. Vergeleken met elf jaar geleden is mijn baan dan ook totaal anders, waardoor het niet voelt alsof ik al die tijd hetzelfde werk heb uitgevoerd. Ik vind het oprecht leuk om te werken en mooie dingen neer te zetten.

“Iedereen staat voor elkaar klaar”

Het klinkt suf, maar de belangrijkste reden waarom ik al zo lang bij Acknowledge werk is de familiaire cultuur die er heerst. Het maakt niet uit of ik nou het kantoor van een directe collega binnenloop of die van algemeen directeur Hank. Dat kan hier gewoon. Iedereen staat ook altijd voor elkaar klaar. Daarnaast word je op scherp gezet om het beste uit jezelf te halen en staat het bedrijf écht open voor jouw eigen inbreng. Doordat Acknowledge continu in beweging is kan ik als persoon ook steeds meebewegen en groeien. Dat vind ik wel heel belangrijk.


Verhalen van andere collega's


Ook op zoek naar een leuke baan?


We horen graag van je!

Ben je na het lezen van deze ervaring benieuwd geworden naar onze organisatie? Bel, app of mail onze corporate recruiters. Samen met jou zoeken zij naar jouw ideale baan bij Acknowledge!

CTA - Over Acknowledge