Het mooie aan Acknowledge is dat echt wordt gekeken naar hoe jij je eigen toekomst ziet."

Esther van Diessen - Servicemanager en technisch consultant

Jaren geleden liep ik al stage bij een klant van Acknowledge. Daarna ging ik enthousiast van start met een politieopleiding, maar ik kwam er snel achter dat dit niks voor mij was. Gelukkig mocht ik weer terugkomen bij mijn stageplek. Zij zochten toevallig iemand die de verhuizing van de vloer naar de ICT kon coördineren. Daar kwam ook een stuk werkplekinrichting bij kijken. Ik pakte dit project graag met beide handen aan! Via die nieuwe rol kwam ik in contact met een servicemanager van Acknowledge. Zo is het balletje gaan rollen.

“Inmiddels heb ik een compleet beeld van klantbeheer”

Via Volvo kwam ik in 2011 bij hun ICT-dienstverlener Acknowledge terecht en ging van start op de servicedesk van Volvo Beesd. Daarna groeide ik door in de functie van onsite beheerder. In die rol heb ik veel opdrachten uitgevoerd bij Volvo en zo’n beetje alle Volvo-dealers wel gezien. In 2017 ben ik op eigen initiatief overgestapt naar remote beheer. Ik wilde graag klantervaring opdoen vanuit de inhoud. Uiteindelijk heb ik deze rol 1,5 jaar uitgevoerd. Hierdoor heb ik inmiddels een heel compleet beeld van het beheer bij klanten. In 2019 begon ik bij het Expertise Center. Hier verzorgen we het derdelijns beheer bij klanten en proberen we onze beheerdiensten continu te verbeteren. Mijn focus lag direct op het netwerk, omdat ik in mijn functie als remote beheerder al had ontdekt dat die tak me het beste ligt. Ik specialiseer me het liefst op één ding en dat vond ik het leukst!

Werken in datacenter

“Het is me op het lijf geschreven!”

Sinds kort heb ik een dubbelrol: vier dagen in de week werk ik op het Expertise Center en één dag als servicemanager voor Volvo Beesd. Dus terug op het oude nest. Ik twijfelde altijd of de functie van servicemanager wel bij me zou passen, maar ik kreeg deze kans van mijn manager. En het is me op het lijf geschreven! Fijn om de mogelijkheid te krijgen dit te ontdekken. Dat is ook het mooie aan Acknowledge: er wordt gekeken naar wat jij wil en hoe jij je toekomst ziet. Alles in mijn nieuwe rol is interessant. Gelukkig kan ik onder de vleugels van een ervaren servicemanager mijn weg hierin vinden. Iedereen staat achter me, dus het komt helemaal goed!

 


Verhalen van andere collega's


Ook op zoek naar een leuke baan?

Ben je na het lezen van deze ervaring benieuwd geworden naar onze organisatie? Bel, app of mail onze corporate recruiters. Samen met jou zoeken zij naar jouw ideale baan bij Acknowledge!


We horen graag van je!

Ben je na het lezen van deze ervaring benieuwd geworden naar onze organisatie? Bel, app of mail onze corporate recruiters. Samen met jou zoeken zij naar jouw ideale baan bij Acknowledge!

Neem contact op