Corporate Recruiter

 • Locatie: Waalre
 • Afdeling: People
 • Uren: 40
 • Niveau: Bachelor / HBO

Help jij ons de beste talenten uit de markt te halen en verdere groei van Acknowledge te bevorderen? Naast het invullen van IT gerelateerde functies pak je ook de andere vacatures op. Van bijvoorbeeld accountmanager New Business tot Product Owner.

Wat je tegen je vrienden zegt

“Ik maak er een sport van om het beste talent te vinden en de ideale match te maken tussen Acknowledge en nieuwe (potentiële) collega's. Het is fijn dat ik dat op mijn eigen manier mag doen waardoor ik succesvol in mijn werk ben.”
 

Wat je echt doet

 • Doordat je de vrijheid en verantwoordelijkheid hebt om recruitmentproces verder te optimaliseren, zorg jij dat vacatures tijdig en met oog voor kwaliteit worden ingevuld. Je werkt hierbij nauw samen met je collega recruiter en talent sourcer, maar ook met de accountmanagers die werken met projectspecialisten.
 • Samen met je collega corporate recruiter zijn jullie verantwoordelijk voor het gehele recruitmentproces; van aanvraag tot en met salarisonderhandeling.
 • Je bent sparringpartner en denkt proactief mee ten aanzien van het recruitmentproces.
 • Je stelt wervingsplannen op denkt continue mee over het inzetten van nieuwe, creatieve en slimme oplossingen om het beste talent te vinden.
 • Je gaat actief aan de slag met Employer Branding en zorgt ervoor dat IT talenten via o.a. social media bekend raken met Acknowledge en ze weet te overtuigen van wie we zijn en wat we voor hun carriere kunnen betekenen.
 • Je draait je hand niet om voor een doelgroepanalyse. Deze analyse geeft jou een helder beeld van de huidige arbeidsmarkt en je gaat aan de slag met hieruit voortvloeiende data.
 • Je meet continu het bereik en de effectiviteit van de verschillende (online) wervingskanalen. Op basis van resultaten pas je je wervingstrategie aan en verwerk je in rapportages.

Het team

Als nieuwe recruitment collega ben je onderdeel van het Acknowledge People team en werk je o.a. nauw samen met onze talent sourcer, interne communicatie adviseur en HR adviseur. Je collega's staan graag voor je klaar, zijn uitstekende brainstorm partners en weten waar ze het over hebben. Door samen te werken met dit hechte team wordt jouw werkdag nog beter! Naast hard werken is er veel ruimte voor gezelligheid, samen lunchen en af toe een gezamenlijke borrel of feestje.

Zo kan jouw dag eruit zien

Nadat je een vers kopje koffie (of thee) hebt gehaald, neem je je mailbox door en maak je je planning voor een nieuwe dag. Er zijn een aantal reacties binnengekomen op die nieuwe vacature voor een account manager. Je screent deze sollicitanten en verwerkt de reacties voor je eigen administratie. Je zoekt op LinkedIn naar nieuwe collega’s voor het new business team die je ook meteen enthousiast benadert. Benieuwd of ze snel reageren!
Precies op tijd schuif je aan bij het sollicitatiegesprek met een potentiële PHP Developer. Na overleg met de hiring manager concluderen jullie dat deze kandidaat een goede match lijkt te zijn en je spreekt af deze week nog contact op te nemen voor een vervolggesprek.


Het is tijd voor het webinar over arbeidscommunicatie waarvoor je je hebt ingeschreven, dus: koptelefoon op en aantekeningen maken. Hopelijk kun je je opgedane kennis snel inzetten! Voor je het weet, is het al lunchtijd, want je collega’s komen je halen om samen buiten een rondje te lopen. Met een vers afgebakken croissantje in je hand, genieten jullie op de terugweg van het zonnetje.


Net terug op kantoor beantwoord je in je chatbox nog snel een aantal vragen van bezoekers van de ‘Werken bij…’ site en daarna haast je je richting overleg met de afdeling Marketing over het optimaliseren van de website.
Vervolgens spar je met de interne communicatieadviseur over de tekst van een nieuwe vacature. Zij stelt wat kritische vragen die je eraan herinneren dat de vacature voor Business Controller nog online moet. Weer terug achter je bureau is dat het eerste dat je oppakt. Aan het einde van de dag pleeg je een paar telefoontjes richting potentiële kandidaten en houd je sollicitanten op de hoogte van vorderingen in hun sollicitatieproces.


Net voor je naar huis gaat, check je nog even of je alle namen hebt van de nieuwe collega’s die de volgende ochtend starten. Jij verzorgt hun introductieochtend en je vindt het prettig om goed voorbereid te beginnen. Het is een prima dag geweest, op naar de volgende!
 

Opleidingen en certificeringen

 • Je hebt bij voorkeur een afgeronde HBO opleiding. 

Benodigde ervaring

 • Je hebt minimaal 1 jaar aantoonbare werkervaring als (corporate) recruiter.
 • Je hebt al enige ervaring met LinkedIn, Boolean Search en bij voorkeur Employer Branding en je wilt je hierin verder specialiseren.
 • Enige ervaring en/of affiniteit met IT is een grote pré.

Karakterprofiel

 • Je hebt passie voor het recruitmentvak en je ontwikkelt je hierin graag nog verder.
 • Je beschikt over een helikopterview en uitstekende time management vaardigheden.
 • Je voelt je er prettig bij om in een snel veranderende omgeving te werken.
 • Je bent in staat snel beslissingen te nemen waarbij je rekening houdt met diverse belangen.
 • Je bent altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden voor de organisatie om ook jouw steentje bij te dragen aan onze groei.
 

Dit krijg je ervoor terug

 • Een functie met veel vrijheid binnen een continu groeiende organisatie.
 • Samen met je collega recruiter run je je eigen 'winkel' en breidt deze verder uit: je hebt dus voldoende ruimte je persoonlijke carrière in te richten.
 • Een leven lang leren is ons motto: via onze Ackademy zijn er volop mogelijkheden voor jouw ontwikkeling.
 • ‘Work hard, play hard’: regelmatig organiseren we leuke uitjes, borrels en andere activiteiten.
 • 26 vakantiedagen, een marktconform salaris met bonusregeling, uitstekende pensioenregeling en studiekostenregeling.

Is dit dé vacature voor jou?

Als jij de geschikte kandidaat bent voor deze vacature, dan ontvangen we heel graag jouw cv en motivatiebrief. Stuur ze dus snel naar ons toe! Heb je een vraag over ons sollicitatieproces? Neem dan even contact op met onze recruiter Sharon via 06 3408 7462 of sharonwolf@acknowledge.nl. Vragen van W&S-bureaus nemen we niet in behandeling.

Solliciteer nu!