Een veilig en flexibel netwerk met Wifi-as-a-Service

Organisaties kunnen tegenwoordig niet meer zonder wifi. De frustratie is dan ook groot wanneer een draadloze netwerkverbinding niet goed werkt. Bedrijven die grotendeels of zelfs volledig mobiel werken moeten op zo’n moment hun werkzaamheden stilleggen, met hoge kosten tot gevolg. Dit kun je voorkomen met Wifi-as-a-Service.

Betaal een vast bedrag per maand


Door jouw netwerk uit te besteden hoeven er geen grote investeringen meer worden gedaan en betaal je voor jouw wifi een vast en transparant bedrag per maand. Je betaalt namelijk enkel voor wat je gebruikt (OPEX). Daarnaast worden problemen met het netwerk meteen kosteloos voor je opgelost doordat jij jouw netwerk hebt uitbesteed.

Flexibel


Technologische ontwikkelingen veroorzaken veel veranderingen in de markt. Organisaties groeien en breiden uit. Met Wifi-as-a-Service is nu ook jouw netwerk volledig aan te passen aan jouw organisatie en haar gebruikers. Komen er nieuwe werknemers bij of is er juist een afname in het aantal werknemers? Dan schaal je gemakkelijk op of af.

Veilig


Een draadloos netwerk moet niet alleen snel zijn, maar vooral ook de veiligheid van de bedrijfsgevoelige gegevens bewaken. Wifi-as-a-Service zorgt er dankzij automatische updates en een speciale TPM-chip voor dat jouw netwerk altijd optimaal beveiligd is.

Benieuwd naar alle voordelen? Wij hebben ze voor je uitgezocht.