(function(d,s,i,r) { if (d.getElementById(i)){return;} var n=d.createElement(s),e=d.getElementsByTagName(s)[0]; n.id=i;n.src='//js.hs-analytics.net/analytics/'+(Math.ceil(new Date()/r)*r)+'/554273.js'; e.parentNode.insertBefore(n, e); })(document,"script","hs-analytics",300000);
testmsg

Mobility trainingen

Als organisatie wil je graag mee met de nieuwste ontwikkelingen. Je denkt na over flexibel werken en de beste devices voor je medewerkers. Je gaat aan de slag met een mobility beleid, maar waar begin je? Hoe implementeer je Het Nieuwe Werken goed in je organisatie? Hoe stel je een passend mobility beleid op? Hoe ga je om met Bring Your Own Device? Wij organiseren trainin­gen en workshops die naadloos aan­sluiten op jouw mobility projecten. Zo voeren je medewerkers hun werkzaamheden kwalitatiever uit met meer motivatie en passie.

Vraag vrijblijvend trainingsadvies aan over mobility trainingen
Mobility trainingen
Mobility trainingen

Mobility trainingen op verschillende niveau's, on the job

 

Voor de implementatie of migratie van nieuwe kantoorautomatiseringsoplossingen zijn trainers en engineers nodig die alles weten over de nieuwe software of systemen. Zo ga jij zonder tijdsverlies meteen efficiënt aan het werk. Wij bieden trainingen op zowel technisch niveau voor de beheerder, als op functioneel niveau voor de eindgebruiker.

De voordelen van mobility trainingen bij Acknowledge Ackademy

DIRECT AAN DE SLAG

Wij leren je alles over de nieuwe software of systemen on the job. Zo ga je direct aan de slag.

ALLES ONDER EEN DAK

Er is geen externe trainer nodig om de systemen of software te leren kennen.

ALLE KENNISNIVEAU'S

Van beginner tot expert, wij bieden trainingen op alle niveaus aan.

Vraag vrijblijvend trainingsadvies aan over klantgerichtheid