(function(d,s,i,r) { if (d.getElementById(i)){return;} var n=d.createElement(s),e=d.getElementsByTagName(s)[0]; n.id=i;n.src='//js.hs-analytics.net/analytics/'+(Math.ceil(new Date()/r)*r)+'/554273.js'; e.parentNode.insertBefore(n, e); })(document,"script","hs-analytics",300000);
testmsg

ICT beheer trainingen

Jouw ICT infrastructuur hoort te lopen als een trein zonder verstoringen. Daarnaast is het belangrijk dat beheerprocessen goed zijn ingericht en op elkaar zijn afgestemd. Ken, bewaak en verbeter processen. ITIL, ASL en BISL zijn de meest bekende modellen die de continuïteit van automatisering waarborgen. Ben jij bekend met de producten in je netwerk? Wij bieden diverse trainingen: van basiskennis tot deep dive trainingen en training on the job.

Vraag hier vrijblijvend advies aan over ICT beheer trainingen
ICT beheer trainingen
ICT beheer trainingen

ICT beheer trainingen op verschillende niveaus, on the job

 

Wij bieden trainingen van basis tot high-end. Voor besturingssystemen als Microsoft en Linux. En voor specifieke technologieën als MS SharePoint, MS Exchange Server & virtualisatie. Ook producttraining en kennisverbetering en beheersen van beheerprocessen vind je in ons aanbod.

De voordelen van ICT beheer trainingen bij Acknowledge Ackademy

DIRECT AAN DE SLAG 

Wij leren je alles over de nieuwe software of systemen on the job. Zo ga je direct aan de slag.

ALLES ONDER ÉÉN DAK

Er is geen externe partij nodig om de systemen of software te leren kennen.

ALLE KENNISNIVEAU'S

Van beginner tot expert, wij bieden trainingen op alle niveaus aan.

Vraag hier vrijblijvend advies aan ICT beheer trainingen