(function(d,s,i,r) { if (d.getElementById(i)){return;} var n=d.createElement(s),e=d.getElementsByTagName(s)[0]; n.id=i;n.src='//js.hs-analytics.net/analytics/'+(Math.ceil(new Date()/r)*r)+'/554273.js'; e.parentNode.insertBefore(n, e); })(document,"script","hs-analytics",300000);
testmsg

Cloud trainingen

Je kunt er niet meer omheen: de cloud. Het is een nieuwe vorm van het leveren van ICT resources en services waarbij platformen, infrastructuren en software services niet meer op interne services beheerd worden. Alles bevindt zich op externe servers en computersystemen waar dan ook ter wereld. Kortom: de cloud maakt een opmars en zet de ICT wereld op z’n kop. Onze on the job trainingen en workshops sluiten naadloos aan op jouw (nieuwe) cloud omgeving. Ga direct aan de slag!

Vraag hier vrijblijvend advies aan over cloud trainingen
Cloud trainingen
Cloud trainingen

Direct aan de slag dankzij praktische on the job cloud trainingen!

 

Voor een goede implementatie of migratie van je cloud omgeving en -oplossingen zijn trainers en engineers nodig die alles weten over de nieuwe applicaties en de beveiliging hiervan. Wij bieden cloud trainingen op zowel technisch niveau voor de beheerder, als op functioneel niveau voor de eindgebruiker, individueel of organisatiebreed.

Dit levert cloud training je op

DIRECT AAN DE SLAG

Wij leren je alles over de nieuwe software of systemen on the job. Zo ga je direct aan de slag.

ALLES ONDER EEN DAK

Er is geen externe trainer nodig om de systemen of software te leren kennen.

ALLE KENNISNIVEAU'S

Van beginner tot expert, wij bieden trainingen op alle niveaus aan.