(function(d,s,i,r) { if (d.getElementById(i)){return;} var n=d.createElement(s),e=d.getElementsByTagName(s)[0]; n.id=i;n.src='//js.hs-analytics.net/analytics/'+(Math.ceil(new Date()/r)*r)+'/554273.js'; e.parentNode.insertBefore(n, e); })(document,"script","hs-analytics",300000);
testmsg

Lean Six Sigma trainingen

Lean Six Sigma is een toegepaste methodiek die je een aantoonbare en duurzame verbetering van bedrijfsresultaten garandeert. De focus ligt bij Lean Six Sigma op wat jouw klant écht belangrijk vindt. Je investeert in eigen mensen en maakt gebruik van hun kennis en kunde. Met onze maatwerk Lean Six Sigma workshops en cursussen breng je bedrijfsprocessen in kaart, leer je hoe je deze optimaliseert en je vergroot zo de tevredenheid van jouw klanten.

Vraag hier vrijblijvend advies aan over Lean Six Sigma trainingen
Lean Six Sigma trainingen
Lean Six Sigma trainingen

Aantoonbare verbeteringen in je bedrijfsprocessen met Lean Six Sigma!

 

Organisaties over de hele wereld werken met Lean en dat is niet voor niets. Lean Six Sigma is de meest effectieve methodiek om een hogere winst te behalen, lagere operationele kosten te maken en de klanttevredenheid te verhogen. Door Lean te werken optimaliseer je jouw bedrijfsprocessen. Om kennis te maken bieden we je een korte lean introductie training. Enthousiast? Dan bieden we je de volgende gespecialiseerde Lean Six Sigma trainingen en certificeringen:

Lean Yellow Belt
 
Deze tweedaagse cursus leert je hoe jij bijdraagt aan projectverbetering in alle fases en geeft je handvatten om bedrijfsprocessen efficiënter in te richten. Na afloop ontvang je een certificaat.

Lean Green Belt

Deze zevendaagse cursus maakt van jou een Lean ambassadeur en helpt je om Lean management principes toe te passen in de dagelijkse praktijk van je organisatie. Na afloop ontvang je een certificaat.

Lean Black Belt
 

Deze cursus maakt van jou een master in Lean! In zes maanden leer je klanttevredenheid te vergroten en de algehele kwaliteit te verbeteren. Na afloop ontvang je een certificaat.

Dit levert Lean Six Sigma je op

EFFICIENTIE

De kwaliteit en doorlooptijd van jouw bedrijfsprocessen wordt geoptimaliseerd.

ANDERE BLIK

Lean leert je met een andere, frisse blik naar jouw organisatie te kijken voor nieuwe inzichten.

BETERE RESULTATEN

Efficiëntere bedrijfsprocessen dragen bij aan een hogere klanttevredenhei.

Vraag hier vrijblijvend advies aan over Lean Six Sigma trainingen

Door met het management de Lean Yellow Belt training te volgen, creëerden wij een breed draagvlak in de organisatie. Inmiddels hebben wij succesvol een eerste proces geoptimaliseerd, met positieve reacties: we zijn sneller, de klant hoeft minder te doen en de kwaliteit is hoger.

Timo van den Berg
Timo van den Berg
Manager ICT - KSS