(function(d,s,i,r) { if (d.getElementById(i)){return;} var n=d.createElement(s),e=d.getElementsByTagName(s)[0]; n.id=i;n.src='//js.hs-analytics.net/analytics/'+(Math.ceil(new Date()/r)*r)+'/554273.js'; e.parentNode.insertBefore(n, e); })(document,"script","hs-analytics",300000);
testmsg

Informatiebeveiligingstrainingen

De meldplicht datalekken is sinds 1 januari 2016 van kracht. Deze meldplicht verplicht organisaties direct melding te doen bij de Autoriteit Persoonsgegevens zodra er een ernstig datalek wordt geconstateerd. Als organisatie wil je niet dat het ooit zo ver komt. Maar hoe pak je dit aan en welke stappen onderneem je om een beveiligings- of datalek te voorkomen? Met onze informatiebeveiliging workshops en trainingen helpen we je op weg.

Vraag hier vrijblijvend advies aan over Informatiebeveiligingstrainingen
Informatiebeveiliging
Informatiebeveiliging

Bescherm jouw organisatie met een sterke informatiebeveiliging!

 

Met onze trainingen op het gebied van informatiebeveiliging draag je niet alleen bij aan de bescherming van jouw organisatie tegen hackers en datalekken, maar je zorgt ook voor bewustwording in jouw organisatie. Je weet namelijk precies welke gevaren er op de loer liggen en hoe je deze tackelt. Je voorkomt dat klantgegevens op straat komen te liggen én verhoogt hiermee zowel de integriteit en de betrouwbaarheid van jouw organisatie. We bieden de volgende trainingen:

informatiebeveiliging - ISO 27001 en NEN 7510

Leer alle ins en outs op het gebied van ISO 27001 en NEN 7510. Maak daarnaast kennis met de wet- en regelgeving en krijg onder de knie hoe jij een information security management system invult.

Awareness sessie meldplicht datalekken

Tijdens de awareness sessie creëren we bewustwording bij medewerkers. Ook ontdekken zij alles over de relevante wet- en regelgeving en ontvangen ze praktische handvatten ter voorkoming van datalekken.

Functionaris gegevensbescherming (FG)

Ontdek alle aspecten om de rol van Functionaris Gegevensbescherming goed te kunnen vervullen. Zo leer je hoe je toezicht houdt op de toepassing en naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens en hoe je de risico’s voor jouw organisatie beperkt.

Dit leveren de informatiebeveiligingstrainingen je op

BEWUSTWORDING

Creër bewustwording en draag bij aan een meer vertrouwelijkere omgang met informatie.

CONTINUITEIT

Jij behoudt de continuïteit van je organisatie. Ook leer je hoe je datalekken voorkomt en oplost.

BETROUWBAARHEID

Informatiebeveiliging vergroot de betrouwbaarheid. Jullie hebben je zaakjes goed voor elkaar.

Vraag hier vrijblijvend advies aan over Informatiebeveiligingstrainingen