(function(d,s,i,r) { if (d.getElementById(i)){return;} var n=d.createElement(s),e=d.getElementsByTagName(s)[0]; n.id=i;n.src='//js.hs-analytics.net/analytics/'+(Math.ceil(new Date()/r)*r)+'/554273.js'; e.parentNode.insertBefore(n, e); })(document,"script","hs-analytics",300000);
testmsg

Ubuntu leadership trainingen

Ben je een startende of ervaren leidinggevende die wil uitblinken op het gebied van situationeel leiderschap? Dan zijn onze leiderschapstrainingen uitermate geschikt voor jou. De trainingen zijn gebaseerd op de principes van Ubuntu leadership en vat principes van de Ubuntu filosofie samen: “A chief is a chief by his people.”

Vraag hier vrijblijvend advies aan over Ubuntu leadership
Ubuntu leadership trainingen
Ubuntu leadership trainingen

Versterk jouw leiderschapsskils en situationeel leiderschap met Ubuntu leadership!

 

Ubuntu leadership gaat in op veel onderwerpen. Zo worden er persoonlijke leerdoelen geformuleerd, persoonlijke stijlanalyses uitgevoerd volgens DiSC, werk je met kernkwadranten, wordt DiSC Team-GRID besproken, komen er managementovertuigingen langs en behandelen we situationeel leiderschap. Als je de lat nog wat hoger wil leggen gaan we in op managementmodellen en managementrollen, participerende besluitvorming, concurrerende waarden en conflicten managen. Hier komt ook een stukje teambuilding en besluitvorming in terug. Enthousiast? Dan bieden we je de volgende mogelijkheden:

Ubuntu leadership experience basics: situationeel leiderschap 

Deze basics training geeft je inzicht in goed leiderschap en laat zien welk effect dat heeft op de motivatie van medewerkers. Je maakt kennis met verschillende persoonlijkheidstypes en je wordt je bewust van jouw voorkeursstijl in leiderschap.

Ubuntu leadership experience advanced: managementvaardigheden

Met deze training ben je in staat om onderscheid te maken in de verschillende management denkmodellen en weet je de effecten van de verschillende leiderschapsstijlen in te schatten.

Dit levert Ubuntu leadership je op

HOGERE MOTIVATIE

Je weet wat goed situationeel leiderschap is en kent het effect op de motivatie van medewerkers.

INZICHT IN PERSOONLIJKHEDEN

Je kunt persoonlijkheidstypes onderscheiden en weet hoe je met deze types om kunt gaan.

INZICHT IN VOORKEURSSTIJL

Je creëert bewustwording van jouw voorkeursstijl in leiderschap en ziet wat de impact daarvan is.

Vraag hier vrijblijvend advies aan over Ubuntu leadership