(function(d,s,i,r) { if (d.getElementById(i)){return;} var n=d.createElement(s),e=d.getElementsByTagName(s)[0]; n.id=i;n.src='//js.hs-analytics.net/analytics/'+(Math.ceil(new Date()/r)*r)+'/554273.js'; e.parentNode.insertBefore(n, e); })(document,"script","hs-analytics",300000);
testmsg

Scrum workshop

Scrum is een innovatieve Agile methode om in teamverband producten te ontwikkelen. Waar Scrum oorspronkelijk is ontwikkeld om software te realiseren, is de methode ook geschikt voor vele andere sectoren. Met Scrum ontwikkel je namelijk heel effectief producten voor complexe projecten. Tijdens de Scrum workshop maak je uitgebreid kennis met deze methode en leer jij effectief en efficiënt projecten te managen en uit te voeren.

Vraag hier vrijblijvend advies aan over de Scrum workshop
Scrum workshop bij Acknowledge
Scrum workshop bij Acknowledge

Verhoog de effectiviteit van je team met een Scrum workshop!

 

Het Scrum team is multidisciplinair en zelfsturend. Door alle disciplines met elkaar te verbinden wordt iedereen betrokken bij de plannen, het benoemen van obstakels en de taakverdeling. Zo maak je optimaal gebruik van de kennis in jouw team! Tijdens deze interactieve workshop leer jij de basis van het Agile werken en de Scrum methodiek. Ook leer je hoe je in jouw organisatie Scrum toepast en implementeert.

Dit levert de Scrum workshop je op

OPTIMALE ROI

Met Scrum werk je optimaal effectief en efficiënt. Zo haal je het maximale uit je investering.

IEDERE 2-4 WEKEN OPLEVERING

Dankzij korte “sprints” levert je team regelmatig producten op en behoud je continuïteit.

INZICHT IN PROJECTVOORTGANG

Je stelt continu realistische doelen die je in een kort tijdsbestek weet te realiseren.

Vraag hier vrijblijvend advies aan over de Scrum workshop