(function(d,s,i,r) { if (d.getElementById(i)){return;} var n=d.createElement(s),e=d.getElementsByTagName(s)[0]; n.id=i;n.src='//js.hs-analytics.net/analytics/'+(Math.ceil(new Date()/r)*r)+'/554273.js'; e.parentNode.insertBefore(n, e); })(document,"script","hs-analytics",300000);
testmsg

RES

De software van RES zorgt ervoor dat digitale werkplekken veilig, geautomatiseerd en ‘people-centric’ worden. Hierdoor wordt de adoptie van ICT vergroot en gebruik en management verbeterd. Met RES worden digitale werkplekken geautomatiseerd ingericht en afgestemd op elke medewerker, waardoor kosten worden verminderd. Daarbij worden bevoegdheden en services proactief aangepast bij veranderende rollen. Daarnaast stelt RES de ICT afdeling in staat om de business te beschermen met krachtige en contextuele security en compliance.

Wij trots RES Certified Professional!

Vraag vrijblijvend meer informatie aan over RES oplossingen en producten

RES oplossingen 

 
  • Digitale werkomgeving. RES focust zich op oplossingen rond de digitale werkplek. Het stelt organisaties in staat om ICT diensten te leveren op een manier die vrijheid en productiviteit voor medewerkers maximaliseert. Kosten worden gereduceerd, ICT operatie wordt gestroomlijnd en best practices voor security worden geïmplementeerd. Medewerkers krijgen self service ICT en zijn beter en sneller in staat om problemen op te lossen. Daarnaast is de toegang tot apps en ICT services veiliger en beter afgestemd op hun werksituatie en de behoeften en eisen daar omheen.
 

Waarom RES? 

Geautomatiseeerde ICT diensten door zelf service in de veilige digitale werkomgeving.

Adaptieve security en compliance. Bescherm de organisatie met krachtige en contextuele security. 

Met RES stel je je medewerkers centaal en in staat productiever en flexibel te werken.

IVraag vrijblijvend meer informatie aan over RES oplossingen en producten

 

zie welke klanten voor Acknowledge kiezen