(function(d,s,i,r) { if (d.getElementById(i)){return;} var n=d.createElement(s),e=d.getElementsByTagName(s)[0]; n.id=i;n.src='//js.hs-analytics.net/analytics/'+(Math.ceil(new Date()/r)*r)+'/554273.js'; e.parentNode.insertBefore(n, e); })(document,"script","hs-analytics",300000);
testmsg

Microsoft

Microsoft is 's werelds grootste en wellicht bekendste softwarebedrijf. Vooral op het gebied van besturingssystemen en kantoorsoftware is het bedrijf toonaangevend. Daarnaast biedt Microsoft nog software voor dekstops en servers en de virtualisatie daarvan. Microsoft is één van onze kernpartners.

Wij zijn trots houder van de volgende accreditaties: Gold Datacenter, Gold Midmarket Solution Provider en Silver Hosting.

Vraag vrijblijvend meer informatie aan over Microsoft oplossingen en producten

Microsoft oplossingen 

 
  • Microsoft Windows behoeft eigenlijk geen verdere uitleg. Het bekende besturingssysteem van Microsoft is wereldwijd het meest gebruikte OS. Windows 10 heeft meer functionaliteit en is interactiever dan de voorganger. Daarnaast is ook de gebruikerservaring en interface verbeterd. Daarnaast is de veiligheid onder de loep genomen. Altijd de meest uitgebreide beveiliging op je apparaat, meer ingebouwde beveiligingsopties en de voortdurende updates beschermen je nu en in de toekomst.
  • Microsoft Office 365 werkt zichzelf automatisch bij. U hebt dus altijd de nieuwste functies van Word, Excel, PowerPoint, en meer. Werken waar je maar wil: Of u nu online of offline werkt, vanaf uw computer, tablet of telefoon. Dankzij de lage opstartkosten en de mogelijkheid om naar behoefte gebruikers en services toe te voegen, biedt Office 365 het rendement dat u nodig hebt om te slagen. Kijk voor meer informatie bij Office 365 onder 'oplossingen'!
  • Microsoft Surface. De kracht van een desktop gecombineerd met de veelzijdigheid van een laptop en tablet. De Surface apparaten beschikken over de meest recente en geavanceerde technologie en werken overal waar jij moet zijn. De kracht van verschillende devices gebundeld in één veelzijdig apparaat. Doe geweldige dingen met de nieuwe Surface.
  • Met Microsoft Dynamics CRM ontwikkelen werknemers intensieve en blijvende relaties met klanten en dragen zij tegelijkertijd bij aan een grotere winstgevendheid en betere operationele efficiency. Ongeacht of u gespecialiseerd bent in het leveren van producten voor het bankwezen, vermogensbeheer of verzekeringen, de beste manier om klanten aan te trekken en vast te houden, is het leveren van een doordachte klantervaring.
  • Microsoft Hyper-V voor virtualisatie van datacenter en hybride cloud. De virtualisatie-oplossing van Microsoft helpen om kosten te verlagen door meer werklast te verenigen op minder fysieke servers. Hierdoor kan de flexibiliteit van ICT worden vergroot. Of je nu werkvolumes wil virtualiseren, een eigen cloud wil bouwen of services in een public cloud wil zetten, de virtualisatie- en beheeroplossingen van Microsoft helpen om de bronnen beter te beheren en ICT als dienst aan te bieden. Voordelen zijn kostenbesparing, integrale beheerhullprogramma’s en voordelige prijzen op basis van licentie per processor.

Waarom Microsoft? 

Microsoft is een bekende en vertrouwde naam op de markt met bewezen oplossingen.

Werken waar en wanneer je maar wil dankzij de veelzijdige softwarepakketten.

Geweldige oplossingen, apps, platforms en CRM pakketten voor bedrijven.

Vraag vrijblijvend meer informatie aan over Microsoft oplossingen en producten

 

zie welke klanten voor Acknowledge kiezen