(function(d,s,i,r) { if (d.getElementById(i)){return;} var n=d.createElement(s),e=d.getElementsByTagName(s)[0]; n.id=i;n.src='//js.hs-analytics.net/analytics/'+(Math.ceil(new Date()/r)*r)+'/554273.js'; e.parentNode.insertBefore(n, e); })(document,"script","hs-analytics",300000);
testmsg

Dell EMC

Dell EMC is wereldwijd één van de grootste fabrikanten van laptops, dekstops en daaraan relevante hardware als printers, monitoren, servers en hardware voor netwerken. Dell EMC wil met de technologie mensen in staat stellen hun dromen te verwezenlijken en levert innovatieve technologie en services waarop mensen kunnen vertrouwen.

Wij zijn trots Dell EMC PartnerDirect preferred partner.

Vraag vrijblijvend meer informatie aan over Dell EMC oplossingen en producten

Dell EMC producten en oplossingen 

 
  • Laptops. De veiligste, meest beheerbare en betrouwbaarste zakelijke laptops ter wereld met uitstekende support voor uw eindgebruikers. 
  • 2-in-1 pc's en tablets. Werk wanneer het moet en heb plezier wanneer je wilt. Dell tablets passen zich aan je behoeften aan. Voeg een optioneel toetsenbord toe aan een tablet met een beeldscherm van 10 inch of groter voor de productiviteit van een 2-in-1.
  • Desktops. De veiligste, meest beheerbare en betrouwbaarste zakelijke desktops ter wereld met uitstekende support voor je eindgebruikers. 
  • Workstations. Precisie voor professionele makers en ontwerpers. Sperkrachtige en volledig aanpasbare workstations, gecertificeerd voor professionele toepassingen.
  • Servers, storage en netwerken. Krachtige, betaalbare netwerksystemen met nadruk op schaalbaarheid en betrouwbaarheid, uitgebreid aanbod van oplossingen dat betrouwbare back-ups, bescherming en consolidatie biedt en schaalbare, krachtige netwerkoplossingen waarmee eindgebruikers toegang krijgen tot hun data en applicaties. 
  • Monitoren, printers en accessoires. Apparatuur en accessoires die naadloos aansluiten en werken met de hardware van Dell. 

Waarom Dell EMC? 

Dell EMC is een bekende naam en één van de grootste spelers binnen de tech markt.

Dell EMC biedt uitgebreide totaaloplossingen om aan bedrijfsbehoeften te voldoen.

Dell EMC is een one-stop-shop voor alle hardware voor medewerkers van je bedrijf.

Vraag vrijblijvend meer informatie aan over Dell EMC oplossingen en producten

 

zie welke klanten voor Acknowledge kiezen