(function(d,s,i,r) { if (d.getElementById(i)){return;} var n=d.createElement(s),e=d.getElementsByTagName(s)[0]; n.id=i;n.src='//js.hs-analytics.net/analytics/'+(Math.ceil(new Date()/r)*r)+'/554273.js'; e.parentNode.insertBefore(n, e); })(document,"script","hs-analytics",300000);
testmsg

Citrix partner

Mobiliteit bezorgt de moderne organisatie een voorsprong. Laat mensen werken vanaf elke locatie, op elk apparaat. Met Citrix Workspace Suite hebben medewerkers altijd toegang tot hun 'mobile workspace', waar ze maar zijn. Die mobiele werkplek is een omgeving die ze gewoon met zich meenemen, altijd beschikbaar is en hun volledige desktop bevat, met al hun apps en data. Op kantoor, in de trein of in het vliegtuig, uw medewerkers hebben nu veilig toegang tot de applicaties, data en desktops die ze voor het werk nodig hebben. Én met de performance, personalisering en mobiliteit die ze nodig hebben.

Wij zijn trots houder van de volgende accreditaties: Citrix Certified Expert - Virtualization, Citrix Certified Professional - Virtualization, Citrix Certified Enterprise Engineer, Citrix Certified Associate, Citrix Certified Sales Professional.

Vraag vrijblijvend meer informatie aan over Citrix oplossingen en producten

Citrix oplossingen 

 
  • Mobile Device Management. Met Citrix Xenmobile is het makkelijk om medewerkers via hun mobile device toegang te geven tot on-premise of private cloud gerelateerde systemen en applicaties. Citrix XenMobile werkt met dedicated instances van applicaties, dat wil zeggen dat als één instantie van een applicatie op een mobile device corrupt raakt of stopt met werken, de data op de server niet meteen corrupt is, maar behouden blijft. Daarnaast krijgen jouw gebruikers krijgen via één klik toegang tot al hun mobiele, SaaS- en Windows-apps vanuit een uniforme zakelijke app store.
  • Applicatievirtualisatie en VDI. Xenapp biedt een complete oplossing voor virtuele apps en desktops waarmee alle behoeften worden ingevuld met één eenvoudig te implementeren platform. Geef jouw medewerkers de vrijheid om vanaf elke locatie te werken ICT-kosten worden teruggedrongen. Je kunt Windows-, Linux-, web- en SaaS-applicaties of volwaardige virtuele desktops aanbieden aan medewerkers met elk device en op elke locatie.
  • Networking. Organisaties staan tegenwoordig onder meer druk dan ooit. Van de cloud tot 24/7 beschikbaarheid en de steeds groter wordende securityrisico's. De networking-oplossing van Citrix is een belangrijke schakel in het netwerk. Deze oplossing zorgt ervoor dat de applicaties van jouw organisatie optimaal worden aangeboden aan jouw medewerkers, op elk device en elke locatie, met een onovertroffen security. 
  • SharefileBied gebruikers professionele dataservices voor al hun zakelijke devices én privédevices met behoud van totale IT-controle. Gebruikers kunnen veilig bestanden benaderen, delen en synchroniseren vanaf elk device. Offline-toegang zorgt voor behoud van productiviteit onderweg.
 

Waarom Citrix? 

Citrix is een bekende en vertrouwde naam op de markt met bewezen oplossingen.

Medewerkers werken veilig en plaats- en tijdsonafhankelijk. Kosten worden verlaagd.

Geweldige oplossingen, apps, software en virtualisatie pakketten voor bedrijven.

Vraag vrijblijvend meer informatie aan over Citrix oplossingen en producten

 

zie welke klanten voor Acknowledge kiezen