(function(d,s,i,r) { if (d.getElementById(i)){return;} var n=d.createElement(s),e=d.getElementsByTagName(s)[0]; n.id=i;n.src='//js.hs-analytics.net/analytics/'+(Math.ceil(new Date()/r)*r)+'/554273.js'; e.parentNode.insertBefore(n, e); })(document,"script","hs-analytics",300000);
testmsg

Software

Software, je organisatie kan niet zonder. Duidelijk is dat er veel middelen worden geïnvesteerd in het ontwikkelen van nieuwe en betere software. De aanschaf van software maakt een steeds belangrijker onderdeel uit van de totale ICT kosten. Alle reden om kritisch te kijken naar de softwarekosten binnen de organisatie. Daarnaast is het, in een organisatie die voortdurend in beweging is, bijna onmogelijk om altijd voor de volle honderd procent software compliant te zijn. Ook is het essentieel dat software voorziet in de functionele wensen van de organisatie. Wij helpen je hierbij!

Software bij Acknowledge
Software bij Acknowledge

Onze softwarepartners

Microsoft  -  Adobe  -  Citrix  -  Veeam  -  RES  -  VMware  -  Kaspersky

We ondersteunen je volledig op het gebied van software!


En dat betekent dat we je helpen bij de virtualisatie van software. Zodat je een tweede besturingssysteem opstart op één desktop, laptop of tablet. Daarnaast bieden we samenwerkingssoftware zodat iedereen binnen je organisatie optimaal met elkaar samenwerkt. Ten slotte bieden we je software asset management en een realtime overzicht van je (af)lopende licenties en contracten binnen een licentieportaal. Hierdoor wordt het beheren van licenties eenvoudig en overzichtelijk. Verder doen we compliance checks en helpen je om zo veel mogelijk compliant te worden. Uiteraard verzorgen we volledige implementatie en installatie van nieuwe software.

Software oplossingen

De voordelen van software bij Acknowledge

VOLLEDIGE ONTZORGING

Wij regelen alles rond jouw software. Van automatische updates tot controle en support.

OVERZICHT EN CONTROLE

Alle licenties in één overzicht. Ook de licenties die je niet bij ons hebt aangekocht.

ONAFHANKELIJK

Wij zijn onafhankelijk van merken. Daarom voorzien we je altijd van advies dat bij jou past.

 

zie welke klanten voor Acknowledge kiezen