(function(d,s,i,r) { if (d.getElementById(i)){return;} var n=d.createElement(s),e=d.getElementsByTagName(s)[0]; n.id=i;n.src='//js.hs-analytics.net/analytics/'+(Math.ceil(new Date()/r)*r)+'/554273.js'; e.parentNode.insertBefore(n, e); })(document,"script","hs-analytics",300000);
testmsg

Verhoog de online vindbaarheid en zet jouw organisatie in de spotlights met SEO / SEA

SEO (Search Engine Optimization) en SEA (Search Engine Advertising) zijn twee verschillende specialismen binnen het vakgebied zoekmachinemarketing. Echter hebben beiden raakvlakken die elkaar enorm versterken. Met de maatwerk SEO / SEA trainingen zet jij jouw organisatie in de spotlights op zoekmachines!

Ontvang gratis advies

Dit levert SEO / SEA je op

Het verschil tussen SEO en SEA is simpel. Wanneer je zoekt via een zoekmachine verschijnen er twee soorten resultaten: de advertenties en de overige organische zoekresultaten. Door beide typen gericht in te zetten, vergroot jij de online aanwezigheid van jouw organisatie. Het resultaat:

 • Meer verkeer naar jouw website

  Meer verkeer naar jouw website
  Hoe hoger jouw website in zoekmachine resultaten terecht komt, hoe meer bezoekers jouw website trekt. Dit is goed voor je naamsbekendheid, maar ook voor het genereren van leads.

 • Verhogen van het aantal contactmomenten

  Verhogen van het aantal contactmomenten
  Goede (zoekmachine) geoptimaliseerde webpagina's zijn meer doelgroepgericht. Dit vergroot de kans dat een bezoeker overtuigd raakt en contact met je opneemt.

 • Vergroten van merkbekendheid

  Vergroten van merkbekendheid
  Door de aanwezigheid op zoekmachines te vergroten, vergroot je ook de naamsbekendheid van jouw organisatie. Dit draagt bij aan terugkerende bezoekers en klanten.

Maak kennis met SEO / SEA en scoor in zoekmachines!


Onze workshops leiden je rond in de wereld van SEO / SEA en helpen je jouw content te optimaliseren zodat jij scoort!
SEO en SEA zijn zowel samen als afzonderlijk in te zetten. Wij bieden je de volgende trainingen:

 • SEO - Zoekmachine optimalisatie

  SEO - Zoekmachine optimalisatie
  Tijdens deze eendaagse training leer jij de basisprincipes van zoekmachine optimalisatie en leer je hoe je jouw content optimaliseert om te scoren in de zoekresultaten.

 • SEA - Zoekmachine adverteren

  SEA - Zoekmachine adverteren
  Tijdens deze eendaagse training leer je alles over het adverteren op zoekmachines. Je leert waar een goede advertentie aan moet voldoen en hoe jij gericht jouw persona's bereikt.

Samen met jou kijken we graag hoe jij met SEO / SEA jouw organisatie in de spotlights zet. Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op voor een gratis advies!