(function(d,s,i,r) { if (d.getElementById(i)){return;} var n=d.createElement(s),e=d.getElementsByTagName(s)[0]; n.id=i;n.src='//js.hs-analytics.net/analytics/'+(Math.ceil(new Date()/r)*r)+'/554273.js'; e.parentNode.insertBefore(n, e); })(document,"script","hs-analytics",300000);
testmsg

Procesmatig werken: “Is dat nu wel zo nodig?”

Als organisatie wil je effectief en efficiënt werken. Dit doe je niet alleen voor betere resultaten voor jouw organisatie, maar zeker ook voor een hogere klanttevredenheid, dat jouw bedrijfsresultaat ook weer verbetert. Hiervoor heb je processen ingeregeld, zodat medewerkers volgens een vaste structuur te werk gaan. In theorie klinkt het simpel, maar in de praktijk blijkt het toch lastiger. Met onze maatwerk Procesmatig werken trainingen leg jij de basis voor effectievere en efficiëntere bedrijfsprocessen!

Dit levert procesmatig werken je op

Veel organisaties werken ad hoc en zitten nog volop in het groeiproces van procesvolwassenheid. Lean, Six Sigma, ITIL en Business Proces Model and Notation (BPMN) helpen je bij het inrichten van processen. Deze onderdelen brengen een bepaalde structuur aan en zorgen ervoor dat jij een verbeterslag doorvoert, met het uiteindelijke doel om de klanttevredenheid te verbeteren. Perceptie, kwaliteit en communicatie staan hierin centraal.

Aan de slag met procesmatig werken

 

Breng in kaart wat er anders moet en waarom er veranderingen nodig zijn. De interactieve bewustwordingssessie: Procesmatig werken: “Is dat nu wel zo nodig?” helpt je hierbij.  We gaan in op bovenstaande aspecten en geven antwoord op vragen als: Wat is het voordeel van procesmatig werken voor mijn klanten? Hoe beïnvloedt procesmatig werken mijn organisatie positief? Wat zijn de voordelen van procesmatig werken voor het team en hoe zit het met de voordelen van procesmatig werken voor mij? De interactieve workshop biedt dan ook een theoretisch gedeelte, aangevuld met veel praktijkvoorbeelden. Een leuke game binnen dit geheel draagt extra bij aan het creëren van de bewustwording, dat procesmatig werken noodzakelijk is.

 

Samen met jou kijken we graag wat procesmatig werken bij kan dragen aan jouw organisatie. Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op voor een gratis advies!